Почетна / Фудбал / Срби у свету

Барселона одустала од Гризмана, прави тандем Јовић – Рашфорд

Прво се појавила „стидљива” вест, затим је почело више да се прича, потом је потврђено и званично, а сад је јасно као дан
ФОТО: EPA/DAVID HECKER

Барселона је дефинитивно одустала од довођења Антоана Гризмана из Атлетика, први на списку појачања је нападач Ајнтрахта и српски репрезентативац Лука Јовић (21), а у наредном периоду биће појачана акција која треба да се заврши трансфером на лето.

Емисари Барселоне гледали су га уживо већ неколико пута, последњи пут су били на мечу Португалија – Србија у Лисабону, кад је у ложи стадиона Луш седео водећи тандем спортског сектора, Пеп Сегура и Ерик Абидал.

На жалост, Јовић је одлуком селектора Младена Крстајића утакмицу преседео на клупи.

Иако је зимски прелазни рок малтене тек завршен, а до летњег има још много, на Камп ноу се труде да стрпљиво спроводе дугорочне планове, а у том смислу Јовић је новија жеља.

Она много старија је још један нападач, Маркус Рашфорд (21), за кога су се заинтересовали први пут лета 2017, али тада челницима Манчестер јунајтеда није пало на памет ни да преговарају о пуштању свог детета. Сад сигурно хоће, пошто се, наводно, ради о баснословној понуди.

Али треба имати у виду да је Јовић много реалнија опција, пре свега због цене. Прва понуда Барсе била је 43 милиона евра, док у Ајнтрахту сматрају да је реалнија цена 80 милиона евра, док би за Рашфорда морали да издвоје много више, помиње се бројка од чак 200 милиона евра.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rudnik
Krstajic je obicna neznalica.
ACM
Kad bi Rašford hteo iz Mančestera, može farsa da ga sanja !!!
Pedja
Polako, Krstajic ceka da Jovic "sazri" kao igrac, pa ako se plasiramo na sledece SP, mozda ce ga ubacivati po 10 minuta po utakmici da se privikne za velike utakmice. Naravno, mladjani Rukavina sa 40 leta ce predvoditi nase igrace kao kapiten.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.