Почетна / Фудбал / Срби у свету

Лазар Марковић није хтео у Андерлехт: Тражио је немогуће!

Српски фудбалер Лазар Марковић сам себи стопирао је трансфер у Андерлехт последњег дана прелазног рока због финансијских услова
ФОТО: Архива Журнала

Андерлехт је успео да пред сам крај прелазног рока убеди Ливерпул да спусти цену трансфера, али онда је све пропало јер Марковић није успео да се договори са белгијским клубом око плате.

Тренер Андерлехта Хајн Ванхезебрук истакао је да је крилни играч од првог дана био један од кандидата за ту позицију.

Хтели смо Марковића. Учинили смо све што је до нас, чинило нам се да је и Марковићу долазак у Брисел добра опција и нема другу, али је инсистирао на високим условима – рекао је Ванхерзебурк за белгијске медије.

Према његовим речима оно што је Марковић тражио је била „права лудост”.

Чекали смо га до краја прелазног рока и били спремни на неке ствари које раније не бисмо. Ипак, инсистирао је на немогућим условима, на њему је кривица што није пристао – закључио је тренер Андерлехта.

Марковић је други део прошле сезоне провео у Андерлехту из Ливерпула, са којим га веже уговор до лета 2019. године.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Strucni izraz
Tzv. sindrom Milos Krasic. Dok dlanom o dlan, eto je 30 i neka, ja zdrav kao dren i pun kao brod. Srpski san i to dosanjan.
Jkco
Šteta što neigra. On i Filip Đuričić su igubljeni za Srbski fudbal a još su mladi.
kiza
Još jedan od brzih fudbalera koji traće fudbalske godine.
Pigeon
Pa, fudbalski je "mrtav", ali izgleda da hoce da uzme lovu...A onda, mozda, kao slobodan igrac, dodje u Partizan da ponovo "ozivi"...Mislim da bi bilo dobro i za njega i za nas...
Gari
Ima dobru lovu tamo,a zabole ga što ne igra i izigrava momka za treninge mladih,to je kad umisliš da si nešto,Liverpul se baš usrećio sa njim i Grujićem,a verovatno i sa onom braćom Ilić!
Oleg
Pa braca Ilic su otisla u Siti, jedan ima 18, drugi 17 godina. Ako nista, njih ce svakako prodati za vise nego sto su kupljeni, a i Liverpul Grujica, koji je sad u Bundesligi. Klinci sto se dovode za par ili nekoliko miliona ako se pokazu - super, ako ne preprodaju se jer to je za Engleze sitnis. Druga stvar su igraci kao Markovic za koje je izdvajano po 30 miliona.
Zvezdaas
Nemaš pojma , braća Ilić su u Sitiju

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.