Почетна / Фудбал / Срби у свету

Јокановић: Заслужили смо пласман у Премијер лигу

Тренер Фулама Славиша Јокановић рекао је да је његова екипа заслужено изборила пласман у Премијер лигу, након што је победила Астон Вилу у финалу плеј-офа на лондонском Вемблију
ФОТО: ФК Фулам

Фулам је победио са 1:0, а Јокановић је постао први тренер који није Британац или Ирац који је успео два пута да одведе своје екипе у Премијер лигу.

Ово је веома важно за нас, заслужили смо. Ова екипа је показала много важних ствари. Није лако играти на Вемблију, под толиким притиском, са много младих играча, неки су и 18-годишњаци, али показали смо карактер и жељу за успехом – рекао је Јокановић, пренели су британски медији.

Фулам је играо добро у првом полувремену, а добро се бранио у другом, а Јокановић је рекао да се повратак у Премијер лигу није догодио само данас, већ да су иза тога године напорног рада и добрих игара.

Нисмо се мучили у другом полувремену, него у последње три године. Није лако доћи довде, покушавати да играш на начин на који си играо последњих година. Али, показали смо да смо таквим стилом један од најбољих тимова у Чемпионшипу. Показали смо и да можемо да будемо чврсти, организовани и да се заједно боримо да не примимо гол – навео је српски тренер.

Он је захвалио власнику Сахиду Кану на послу у последњих неколико година.

Он је сјајан власник, велики човек и бриљантан ум. Има много важних послова, не морам ничему да га учим, довољно је паметан, то је показао 100 пута у животу – додао је бивши тренер Партизана.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nislija
A mi nemamo kvalifikovanog selektora... Pa verovatno nikad nece ni hteti da vodi Srbiju kao i Paunovic.
Savo
Bravo za Jokana,jedini uspešni trener napolju, a i Mažić i ekipa su se pokazali!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.