Почетна / Фудбал / Срби у свету

Бане Ивановић завршио сезону, али ће бити спреман за Мундијал

Српски фудбалски репрезентативац из Зенита Бранислав Ивановић завршио је сезону због повреде задње ложе, али би требало да буде спреман за Светско првенство у Русији
ФОТО: Бета/АП

Дефанзивац тима из Санкт Петербурга дерби против московског ЦСКА (0:0) завршио је у 18. минуту, када га је због повреде заменио Јури Жирков, и према речима тренера Роберта Манћинија одиграо последњи меч ове сезоне.

"Губитак Ивановића је велики проблем за нас, с обзиром какав је дефанзивац и колико повређених играча имамо. Остале су још две утакмице и мислим да неће играти", рекао је Манћини после утакмице.

Према првим информацијама Ивановић би требало да се опорави до 28. маја када је заказано окупљање репрезентације Србије за Мундијал.

Некадашњи фудбалер Челсија ове сезоне забележио је 38 наступа и пет голова за Зенит, тренутно четвртопласирани тим руске Премијер лиге.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

РСЦЗ
Можда и буде спреман али га Крстајић неће уврстити на списак путника.
straja
Nema to veze sa Krstajicem!!! Nego sa godinama!! Moje je misljenje da samo igraci u punoj snazi,naravno sa odekvatnim ZNANJEM I UMECEM treba da idu na SP.....jer ritam je ...da te pitam...NEUMOLJIV!A vecina nasih nema po 9o minuta teske igre...a taj minus ni dva Krstajica ne mogu da nadoknade....a drugih tesko da ce naci.
Aleks
Nece se oporaviti do SP, nazalost...to je njegov tihi odlazak jer je ocigledno u losim odnosima sa Krstajicem!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.