Почетна / Фудбал / Срби у свету

Партизан га продао за пет милиона, он после мање од годину дана вреди 30 милиона!

Неколико шпанских клубова спремни су да плате 30 милиона евра за трансфер српског фудбалера Николе Миленковића из Фиорентине, пише Коријере дело Спорт
ФОТО: ФК Фиорентина

Млади репрезентативац Србије Никола Миленковић скренуо је пажњу, за сада, неименованих шпанских клубова већ у првој сезони у Италији после доласка из Партизана за 5,1 милион евра.

Миленковић је од почетка 2018. године почео да игра све више и то са успехом на позицији штопера и десног бека.

Овај 20-годишњи дефанзивац одиграо је 11 утакмица у Серији А и драстично повећао тржишну вредност.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deki
Decko odigrao 1/3 utakmica i na transfermarktu vredi 5miliona. Ko ce njega da trazi i jos 30miliona da plati kad decko ni u fiorentini ne igra standardno. Tako da ovaj tekst sto su napisali nigde veze.
ajOVA
Tako je traje li traje lov na patke,dečko ima samo visinu i malo godina,ovi ga puštaju sad malo da igra da ga utrape i nabijaju cenu,a bili bi presrećni da povrate pare1
Raky
Bitno da u partizanovoj odbran8 sada nema promaje...njegova zamena je jos "bolja".
Hulk
kada uporedite zvezda tv I partizanov vesnik sa jedne strane vidite ljubav I srecu pozitivnu atmosferu gledanje u svoj dom na zvezda tv, a na partizanom vesniku vidite mrznju I mnostvo kompleksa
soko
Hulk , tebi je krivo sto partizanov vesnik pise i govori istinu , vazno je da ste dobili novu maskotu .
Zuk
Tako je to kada u Upravi imamo lesinare.
Partizan
Tebi je bitno da nesto napises, pa makar i glupost. Niko nece platiti igraca iz nase lige 30 miliona i ne lupetajte vise . LIGA prodaje igraca, a tu se klub malo pita. ZAPAMTITE...LIGA PRODAJE IGRACA, pa makar taj bio ko Pele. Mora u jacu ligu da se pokaze, pa onda i cene ide gore.
Aca
Koga vi lazete nije odigrao utakmicu za 2 godine
soko
Aco , prvo on nije tamo dve godine i odigrao je vise od dve utakmice . Koga ti lazes?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.