Почетна / Фудбал / Срби у свету

Марко Николић за Журнал: Не видим себе у српском фудбалу, до неких лепших, времена...

Марко Николић је на кратко посетио Београд, сасвим довољан разлог да га Журнал интервјуише. Недостаје ли Марку Николићу Србија?
ФОТО: Н. Неговановић

Будимпешта је од Београда удаљена 370 километара и нема велике носталгије. Сваки слободан тренутак проводим у мом граду и земљи – одговор је младог тренера.

А српски фудбал?

Не, нимало. Недостаје ми фудбалска страст, какву су у прошлој сезони показали навијачи Партизана. То се једном доживи. Симбиоза играча и навијача, терена и трибина, носила је наш вољени клуб до дупле круне, шесте у историји, што није мала ствар. И данас, кад прошетам Београдом, осећам ту подршку на сваком кораку.

Можда се брзо и вратите у Србију?

Не видим себе сада у нашем фудбалу. Мало сам се и одвикао у ових годину дана, од тог нездравог амбијента и тешких тема... До неких, лепших, времена.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 19. април. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ns
To jest dok ne ode vučić sa vlasti, bravo Marko uspeo si što nikom neće poći za rukom da pobedi velikog vodju
Марко
@ns За време тог што си поменуо, узели сте више титула од Звезде не рачунајући ову сезону(јер још увек није готова), заправо 3 у односу на 2. Звездине, и 2 Купа, и још увек сте у игри за 3. Звезда није узела ниједан. Доста више са лажним информацијама, кукњавом, нисте ви тако наивни као што се представљате, нити смо сви ми малоумни па ћемо ћутати и читати ваше лажи!
Perica
Kao da si Ferguson... pa će ovde sve propasti bez tebe, ionako si sve nameštene utakmice dobijao... da ti nije bilo Vučele titulu nebi video ni da vodiš Real ili Barsu u Football Manageru...
Hulk
Sine prosle sezone ste namestili previse utalmica, mnogo bezobrazno I bahato.
Hogan
Ne, cz I bozovic prosle sezone nisu uspeli da osvoje namesteno prvenstvo... a u derbijima znas i sam kako ste prolazili...
Dno smo dotakli
Neka dodje i Kiza iz Rada , Stolica ili neko drugi iz domace lige nije bitno samo Djukic da ode , covek je toliko opusten da to nije normalno i po izjavama se vidi da nije u stanju da sklopi slozenu recenicu sto govori nesto o njemu...
Vele
KOME SI TI JOŠ I POTREBAN,SMARAČ NEVIDJENI....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.