Почетна / Фудбал / Срби у свету

Босанчић: Партизанова шанса штопери Плзења

Милош Босанчић пропустио мегдан Партизана и Слована (1:2) због повреде
ФОТО: В. Влајић

Специјалну димензију Партизановом мечу са Слованом давала је и чињеница да дрес Чеха са успехом носи некадашњи ђак црно-белих и, потом, узданица Црвене звезде – Милош Босанчић.

Међутим...

Босанчић је дуел посматрао с трибина!

- Не тренирам већ неколико дана, осећам бол у бутини...

Проверени везиста се руковао са старим пријатељима: Сашом Илићем, Бојаном Остојићем, Виктором Вујошевићем, Мирославом Тодоровићем...

Потом, говорио је и о Партизановим шансама против Викторије Плзењ у шеснаестини финала Лиге Европе.

- Биће тешка утакмица, Викторија игра тврдо, Партизан је, пак, добар технички. Црно-белима ће у Београду да буде лакше, Чеси су опасни код куће, само два бода су изгубили за целу јесен.

Босанчић познаје Врбину чету у душу:

- Имају доброг тренера и играју неколико година заједно, зна се ко шта ради. Освојиће титулу у Чешкој и круна би им била да добију и Партизан. На страни негују исти стил: тврдо...

Уз напомену да чешка јавност још не придаје публицитет мегдану с црно-белима, Босанчић је Викторији скенирао и слабости:

- Крменчик даје пуно голова, али им је одбрана мало тања, десни бек и штопери су Партизанова шанса.

Везиста прати и Парни ваљак:

- Партизан је увек јак, ето – вратио се и Ђукић. Био сам код њега шест месеци, имали смо неких проблема, али је добар тренер.

Осврнуо се и на актуелности из своје каријере:

- Био сам на Тајланду годину, било ми је као – на одмору. Вратио сам се у Слован прошле зиме, најстарији сам играч, имамо младог тренера. Четврти смо на табели, другопласирана Славија нам бежи два бода, узели су је Кинези, разбацују се парама. Није искључено да изборимо квалификације за Лигу шампиона.

Волео би, наравно, да српски тимови наставе поход Лигом Европе:

- Звезда игра добро против јачих екипа, видећемо... Било би лепо за српски фудбал да прођу вечити ривали.

На крају...

- Је ли игра Косовић? Тај мали ми се свиђа.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Ilijev prica o buducnosti kluba a sta cemo sa sadasnjim vremenom.Pa mi igramo za 15 dana.Posle toliko godina imamo prolece u Evropi a on prica o buducnosti.Ako ove godine nesto ne napravimo cekacemo jos 10 godina na novo prolece u Evropi.
Brazilac 11
Reci nam G. Miki, šta očekuješ u Evropi ? Polu-finale, finale ?
Uros
Znam sta ce Djukic reci kad se zavrsi utakmica u Beogradu protiv Viktorije: ,,Nemam sta da zamerim igracima".
Darjan
Svaka čast za Zdjelara, ali nam treba još pojačanja. Iako je Iliev rekao da je kraj, ipak mi nešto budi nadu čitajući objavu na tviteru od @Prof_Agatonovic

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.