Почетна / Фудбал / Срби у свету

Грујић по доласку у Кардиф: Волим да други причају о мојим квалитетима, не ја

Млади српски фудбалер Марко Грујић каже да у Кардифу има прилику да се докаже и скупи минутажу, али и обезбеди повратак у Премијер лигу
ФОТО: З. Миловановић

Марко Грујић ће до краја сезоне носити дрес Кардифа на позајмици из Ливерпула, а прилику да дебитује има већ за викенд на гостовању Шефилд Венздеју у 28. колу Чемпионшипа.

 

"Кардиф је добра прилика за мене, играћу за тим који се бори за улазак у Премијер лигу. Чуо сам много добрих ствари о клубу, менаџеру Нилу Ворноку који је рекао много лепог о мени и верујем да ћу имати доста шанси да играм", рекао је Грујић за клупски сајт.

Грујић је узбуђен што ће до лета играти за тренутно трећепласирани тим друге лиге Енглеске са амбицијом повратка у Премијер лигу.

"Хоћу да донесем радост навијачима Кардифа. Гледао сам неколико утакмица Кардифа и знам шта могу да очекујем. Волим да други причају о мојим квалитетима, не ја. Могу да играм дефанзивно и офанзивно у везном реду, Кардиф је јак тим и једва чекам да започнем ову авантуру", закључио је Грујић, који за А репрезентацију Србије има четири наступа.

Од трансфера из Црвене звезде 2016. године, Грујић је за Ливерпул одиграо укупно 14 утакмица, рачунајући осам у Премијер лиги и то уласком са клупе.

 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Novi Markovic
???
Vanserijski je igrac.Mnogo je znacio Zvezdi i bio je idealno uklopljen.Da je igrao jos bio bi jedan od nasih najboljih igraca.Ovako ga nema nigde,mozda sad proradi,Sa srecom majstore pa nam se vrati,
xxl
Nisam ga gledao u Zvezdi ali na nekoliko poslednjih utakmica mlade reprezentacije bio je kao da je zalutao na teren,a i sport kojim se bavi.
Dr.Terzić
"U Liverpulu ga čeka Djerardova 10'
markovic srpski mesi mitrovic srpski ibrahimovic
Za razliku od predstavnika ''druge najbolje skole sveta'' tj. ''bolje skole od Barselone, Bajerna, Sportinga, Reala'' Markovica, Mitrovica, Jovetica i Race Petrovica koji haraju Evropom?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.