Почетна / Фудбал / Срби у свету

Сергеј Милинковић-Савић: Навијач сам Војводине, али ми је драго због успеха вечитих

Предстојеће јесени играћете други пут у Лиги Европе. Први пут, пре две године, сте тек били дошли у Лацио. Сад сте један од најважнијих играча и сигурно сте нестрпљиви...
ФОТО: Ројтерс

Једва чекам први меч против Витесеа. Жељан сам утакмица на европској сцени. Желимо да што даље догурамо.

Јесте ли очекивали два српска тима у Лиги Европе?

Изненађен сам. Сјајна је то ствар за српски фудбал, да им убудуће ту буде стално место. Драго ми је за вечите, иако сам навијач Војводине – истакао је Сергеј.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kol
Klasa od igraca bice svetska vedeta
Cane
Bravo dečko. Vidi se da si prošao Vošinu školu, a i Jovinu gimnaziju u NS.
100% Novosadjanin
Ponos Novog Sada!
fkv klisa
karakter velikog igraca,razmislja svojom glavom,iskace iz svih klisea. zar primer sergeja nije jasan pokazatelj da je oslanjanje na nasu skolu jedini pravi put ka stabilizaciji kluba,jer mi nikad necemo imati 100 miliona da kupimo igraca kao sto je sergej al ga mozemo i znamo napraviti i imati za dzabe. ponosni smo na tebe ,zato je nasa Vojvodina velik klub.
Lala
Ovo je ljudina kad se ne dodvorava blizancima! Bravo mali! Prica se da ga nusli ne zove zato sto je odbio zvijezdu i zato sto mu je Mateja menadzer.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.