Почетна / Фудбал / Срби у свету

Лацио, Болоња и Ђенова желе Сашу Лукића, Михајловић ни да чује

Првотимац Торина и репрезентативац Србије Саша Лукић на мети је неколико италијанских клубова
ФОТО: Ројтерс

Према писању реномираног италијанског спортског дневника Туто спорт чак три тима из Серије А заинтересовани су за услуге везисте Торина Саше Лукића.

Жељу да Лукића доведу у своје редове показали су Лацио, Болоња и Ђенова, али од трансфера неће бити ништа.

Наиме, како наводи Туто спорт тренер Торина Синиша Михајловић и председник клуба Урбано Каиро одлучни су у намери да у екипи задрже талентованог играча средине терена који је у својој дебитансткој сезони у Серији А очигледно скренуо пажњу на себе.

Лукић је минуле сезоне као двадесетогодишњак био најмлађи првотимац Торина, а забележио је укупно 16 наступа за клуб у свим такмичењима.

У неколико наврата налазио се на списку селектора Славољуба Муслина, а био је учесник и недавно завршеног шампионата Европе за младе. 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

realista
A kod onog Lalatovica, umesto da dobije glavnu ulogu u timu, on greje klupu...Isti slucaj i sa Melegom. Morala dva igraca da se prodaju, pa je reprezentacija zrtvovana zbog tog viseg cilja.
Nick
A Tralatovic ga drzao na klupi kako bi prodao Mrava atomskog i Ristica!
SRBA
Hajde sta ti gledas Tralalalalal.....kao da se on nesto razume u fudbal.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.