Почетна / Фудбал / Срби у свету

Милинковић-Савић продужио уговор са Лацијом до 2022. године!

Сергеј Милинковић-Савић потписао је нови уговор са Лацијом до 2022. године, објавио је римски клуб
ФОТО: Ројтерс

Сергеј Милинковић-Савић је продужио уговор са Лацијом у тренутку када су Манчестер Јунајтед и Јувентус показали велико интересовање за њега, после одличних партија и голова баш против Роме.

Златни орлић са Новог Зеланда одлучио је да две сезоне дуже остане на Олимпику, с тим да је добио финансијски боље услове.

Милинковић-Савић у Лацио је дошао на лето 2015. године из Генка за 10 милиона евра и убрзо постао један од кључних играча тима.

Интересантно да је потписао нову сарадњу у исто време кад и звезда Јувентуса Пауло Дибала, баш до краја сезоне 2021/22.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
platice ga MU I LUCKY MURINJO bar 50 m. evra koliko je verovatno otkupna klauzula,mada ako Pogba vredi 105 onda Sergej vredi75

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.