Почетна / Фудбал / Срби у свету

Максимовић у Валенсији: У наредних неколико дана би требало да потпишем петогодишњи уговор

Капитен младе репрезентације Немања Максимовић договорио прелазак из Астане на Местаљу
ФОТО: Н. Неговановић

Немања Максимовић, млади српски репрезентативац ће после две године успешне године у Астану (освојене две титуле и куп) напустити најбољи казахстански клуб и прећи ће у Валенсију.

Члан омладинске репрезентације Србије која је 2015. освојила светско првенство на Новом Зеланду потврдио је Журналу у телефонском разговору прелазак у клуб са „Местаље“.

 - Нисам дуго размишљао када је стигла понуда Валенсије. Прихватио сам све услове које су ми понудили и који су одлични. У наредних неколико дана би требало да потпишем петогодишњи уговор. Долазим у велики клуб, који је тренутно у кризи, али мислим да ће на крају све доћи на своје место. Било је још неколико понуда, али сам донео одлуку да се преселим у Шпанију – рекао је Немања Максимовић.

Како су реаговали у Астани?

- Челници клуба ми неће правити проблеме, јер смо по завршетку сезоне разговорали и рекли су уколико се појави понуда која је добра и за мене и за клуб да ће ме постити, јер ми на крају следеће сезоне истиче уговор са клубом – рекао је Максимовић.

Максимовић је каријеру почео у Црвеној звезди. После тога је отишао у Домжале где је показао да поседује велики потенцијал.

Одлазак у Астану био је прави потез, где је сазрео као играч, а поред тога што је капитен младе репрезнтације дебитовао је и за А тим, а један је од играча на које Славољуб Муслин озбиљно рачуна у наредним квалификационим мечевима.

Максимовић у Валенсији наставља утабаним стазама.

Дрес Слепих мишева са Местаље некада су с пуно успеха носили Мирослав Ђукић, Предраг Мијатовић и Никола Жигић, а на клупи су седели Драгољуб Милошевић, Милован Ћирић и Миљан Миљанић

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dusan
Srecno doktore!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.