Почетна / Фудбал / Срби у свету

Ивановићу увек отворена врата Звезде, али Евертон вероватнија опција

Искусни дефанзивац није продужио уговор са Зенитом, долазак у Црвену звезду није реална опција
ФОТО: fc-zenit.ru

Бранислав Ивановић није продужио уговор са Зенитом, а кад год се ломи где ће прекаљени дефанзивац да настави каријеру једна од опција је Црвена звезда. Бивши капитен репрезентације Србије одавно је жеља клуба са Маракане, али нису велике шансе да се коцкице коначно склопе.

Звездан Терзић је фудбалски лансирао Банета Ивановића у ОФК Београду и од како је функционер у Црвеној звезди велика му је жеља да га доведе на Маракану. Било је и пре разговора, али брзо су завршавани јер је Зенит имао крупне планове са српским интернационалцем. Генерални директор шампиона Србије није јуче потврдио да је у новим преговорима са прекаљеним дефанзивцем, али сигурно је да неће пропустити прилику да га ангажује уколико се испостави као реална.

У случају да се одлучи на сензационалан корак и прихвати долазак у Црвену звезду, Ивановић би драстично смањио зараду. Према информацијама из Русије кад је потписивао први пут уговор у Санкт Петербургу, припадало му је 3,2 милиона долара по сезони. Остао је три и по године, освојио две титуле и итекако се исплатио богатом клубу.

Актуелна прича око Ивановића, подсећа на медијску селидбу Александра Коларова у Црвену звезду. Од тога није било ништа, капитен репрезентације Србије све планове везао је за иностранство, где може далеко више да заради него на Маракани.

Бранислав Ивановић не намерава да заврши каријеру ако оде из Зенита.

Ивановић би каријеру могао да настави у Евертону. Адут Карамела у преговорима је менаџер Карло Анћелоти. Италијан је као менаџер Челзија (2009-11) погурао Ивановића ка звездама.

Ивановићу би прелазак у Евертон одговарао, јер по завршетку каријере намерава да остане у Енглеској.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

taske
Ako zaista kao sto kazete ima nameru da ostane u Engleskoj, to je za njega najbolje resenje. Sem toga, ne vidim ni jedan jedini razlog, zbog cega ili koga, ne bi dosao u Zvezdu. Bio bi vise od igraca, ali ......
Željko Pavlović
Sa Zvezdom u LŠ, pa u penziju na zimu.
Pedja
Bane je stalno pricao kako bi zeleo pred kraj karijere da igra u Zvezdi. I sad je ta idealna sansa. Za sve godine igranja dovoljno je zaradio, tako da bi mogao da dodje i odigra jos godinu-dve i ispuni svoj san. Ako zeli da zivi u Engleskoj, ni to nije problem, on posle moze da kupi stan ili kucu u Londonu i zivi tamo. Sa njegovim imovinskim stanjem primice ga svaka zemlja.
Marko
Njemu je porodica i roditelji,ako su oni u Londonu sigrno dobro zive i nema razloga da u Zvezdi odigra i zavrsi igranje u fudbalu.Oprostajni mec moze da odigra u nekom klubu kojeg izabere...Poslije moze da radi i zivi bilo gde mu volja..
Marko
Everton je manji klub od Zvezde jedino sto je iz Engleske...nebi Bane mnogo izgubio u Zvezdi. Srbija je mnogo jeftinija drzava za zivot,ali zapad i ti englezi napravili da Srbija nedise punim plucima u svetu...
Janko
Zvezda je veći klub od Evertona samo po nameštanju!
Hahahaha
Ček, kesi ti ozboljan ili se šališ? Srbija jeftinija pa ne bi mnogo izgubio da dobija (i to ako dobije) 500-600k umesto 2,5 miliona??? A i o veličini kluba je vrlo diskutabilno. Da Zvezda ima istoriju, ali od prošlosti se ne živi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.