Почетна / Фудбал / Широм планете

Бивши нападач Звезде прешао из Ал Итихада у Сеул

Бивши репрезентативац Србије, плаћен четири милиона евра у трансферу у Ал Итихад из Црвене звезде, после само седам месеци напустио је Џеду након што је дао само један гол на 11 утакмица
ФОТО: Приватна архива А. Пешић

Бивши нападач Црвене звезде Александар Пешић каријеру наставља у јужнокорејском Сеулу као позајмљени фудбалер саудијског Ал Итихада.

Пешић у нови клуб долази на 18-месечну позајмицу са правом откупа, као замена за Бојана Матића, који се према последњим информацијама „предомислио“ и уместо за Вождовац потписао за Војводину.

Бивши репрезентативац Србије, плаћен четири милиона евра у трансферу у Ал Итихад из Црвене звезде, после само седам месеци напустио је Џеду након што је дао само један гол на 11 утакмица.

Интересантно да је у причу умешан још један српски нападач, пошто је раније Александар Пријовић стигао у Ал Итихад.

Пре Звезде Пешић је играо за Аталанту, француски Тулуз, Јагодину, Шериф, ОФИ са Крита и нишки Раднички.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

trnina
To je taj špic koji je igrao nameštene utakmice da bi se nadavao golova u našem prvenstvu, a kod arapa na 14 a ne na 11 utakmica samo 1 gol.
PENZIONER
KOJA BRUKA i SPRDACINA ... sa zvezdinim igracima ... a tek o dobijenim novcima-visinama obestecenja ... navodno ih skupo kupuju da ih na pozajmicama salju. sve u sluzbi opravdanja rada BANKOMATA, GUMICE ZA BRISANJE DUGOVA I NOVIH ZADUZENJA ... evo po istom scenariju ... se i za trenere spremaju. turci i arapi sa zvezdini evropskim menadzerima i po kojom kladionicom ... sa ljudima u i oko zvezde FINAJSKI bum prave ... mali ministar finasija im kao podrska dodje o stalnim pricama sa: uspesima o SUFICITU, SUFICITU ... para ima, drzavni projekat-zvezda se podize-uzdize a Srbija se u zlatno doba ... sa zvezdom za svetlu buducnost sprema ... ko veruje u sve to ... bas je sretan i zadovoljan, reklo bi se nista manje od terzica i ostalih ljudi u i oko zvezde.
Bruka
E bre Pesicu pa u toj slaboj ligi ne umes da se raspucas i dajes po 2 gola po utakmici. Nemoj mi reci da je jaca od nase?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.