Почетна / Фудбал / Широм планете

Навијачи Спортинга прекинули тренинг, напали играче, демолирали свлачионицу...

Спортинг је осудио тај инцидент, назвавши га „актом вандализма”
ФОТО: sporting.pt

Група навијача Спортинга упала је данас у тренинг центар тог клуба и напала играче и чланове стучног штаба, пренели су португалски медији.

Португалска телевизија РТП је навела да је око 50 хулигана са капуљачама на главама прекинуло тренинг екипе и напало играче и чланове стучног штаба. Они су, такође, демолирали свлачионицу.

РТП је приказао снимак крваних рана на глави холандског фудбалера Баса Доста.

Медији су пренели да су повређени и помоћни тренери Марио Монтеиро и Раул Жосе.

Клуб је издао саопштење у којем је осудио тај инцидент, назвавши га „актом вандализма”.

Португалска лига је, такође, осудила инцидент. „Починиоци ових инцидената нису фудбалски навијачи, већ криминалци”, наводи се у саопштењу лиге.

Тренинг центар Спортинга налази се око 20 километара јужно од Лисабона.

Спортинг је у последњем колу португалског шампионата изгубио од Маритима и тај пораз их је коштао другог места на табели, места које води у квалификације за Лигу шампиона.

Екипа се тренутно припрема за финале Купа Португала против Авеса. Тај меч је на програму у недељу.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kunta Kinte
Da se ovo kod nas desilo, pisalo bi se narednih 5 godina o tome, odmah bi naši autošovinisti krenuli da pljuju i pišu ono izlizano" ovo ima samo u Srbiji, najgori smo narod ", i ljudi nikako da shvate da mi nismo ništa blizu evropskog vrha po huliganizmu, gori su od nas i zapadna" hospoda" Nemci, delimično i Francuzi,Italijani, da ne pričam Rusi, Poljaci, Turci, Grci... Ali ne možeš ti to objasniti mrziteljima svog naroda koji vide samo loše.
Mitar
Znači ako se ne plasiraš makar u kvalifikacije za ligu šampiona onda da pobijemo igrače? Pa kakvi su to navijači? Zar liga evrope toliko smrdi pa je ne volite? A vi navijači Sportinga zapitajte se koliko bi ste osvojili bodova u toj ligi šampiona i da se plasirate. Možda 3? Ne, i to je previše za kvalitet vaše šklj Portugalske lige.
FkpCascais
Kakve gluposti pricas...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.