Почетна / Фудбал / Широм планете

Петрић представљен у Шведској: Спреман за нове изазове

Никола Петрић је пре два дана потписао уговор са Бромапојкарном, а јуче је и званично представљен
ФОТО: ФК Бромапијкарна

Млади голман који је поникао у Борцу из Чачка, а бранио је за Чукарички и Младост из Лучана каже да је презадовољан што је добио прилику да се опроба у иностранству.

 - Бромапојкарна је клуб који је прошле године на маестралан начин изборио пласман у елитно друштво. Имају велике амбиције у овој сезони. Мислим да је ово права средина где ћу моћи да напредујем и где ћу имати прилику да будем стандардан што је најважније за мене. Хтео бих да се захвалим Милану и Ивану Дудићу који су најазаслужнији што сам дошао у Бромапојкарну – рекао је Никола Петрић.

Стигли сте у Бромапојкарну на инсистирање тренера Олфа Мелберга некадашњег репрезентативца Шведске?

 - Спреман сам за нове изазове. Управо је то још један велики мотив да покажем да није погрешио када је желео да ме доведе. Конкуренција је јака, али се никада нисам плашио. Даћу све од себе да у припремном периоду изборим место у стартној постави. Само радом на тренинзима и залагањем могу да дођем до тога. Навикао сам да се борим, па ће тако бити и овог пута.

Бојан Ђорђић је каријеру почео у Бромапојкарни?

 - Само речи хвале сам чуо за њега. Овде га много поштују. Он је на неки начин промовисао овај клуб, јер је 1999. године отишао у Манчестер Јунајтед. Било је ту још играча који сада играју у Европи, а који су каријеру почели управо у Бромапојкарни. Клуб је одлично организован што је јако битно за младе играче – рекао је Петрић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.