Почетна / Фудбал / Широм планете

Јанг бојс пред одлучујући меч Лиге Европе у Хумској славио против Цириха, погодио Сулејмани, састав исти као против црно-белих у првом колу!

Партизан ће у четвртак (21,05 часова) играти вероватно кључни меч за пласман у шеснаестину финала Лиге Европе против Јанг бојса
ФОТО: bscyb.ch

Партизан је пред дуел против Јанг бојса славио тријумф у Ивањици, а неколико часова касније слично су учинили и Швајцарци, који су у дербију 15. кола домаћег шампионата победили Цирих са 2:1.

Додуше, „млади момци” су се намучили, али су тријумфом задржали прву позицију са чак седам бодова више од Базела, десет од Грасхоперса и 11 у односу на Цирих!

Гости су у том дуелу повели аутоголом Нсамеа у 34. минуту, али само два минута касније изједначио је некадашњи првотимац Партизана Миралем Сулејмани, голом са беле тачке. Гол одлуке, вредан сва три бода, постигао је Асале у 84. минуту.

Занимљиво, тренер Хутер није желео да одмара било кога од стартера, па је меч против Цириха почела иста постава као што је то био случај кад је на њиховом стадиону гостовао Партизан.

Јанг бојс је играо у формацији 4-4-2, на голу је био Ван Балмос, испред њега капитен Вон Бергер, Нуху, Лотомба и Мбабу, у средњем реду Сулејмани, Соу, Саного и Фашнахт, а најистуренији су били Асале и Нсаме.

Током сусрета прилику су са клупе добили још Вутрих уместо Вон Бергена, Нгамалеу уместо Фашнахта и Оро уместо Нсамеа.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Debeli
Pametno na terenu ( dobar pristup iz Ivanjice , i jos ozbiljniji ) i jos pametnije na tribinama , su recept . Svi iza lopte, i da se vodi racuna o eventualnim provokacijama . Ne bih puno verovao ni sudijama , ali sta god da se desi , ne obracati paznju na njih ! Djukicu poruka da je doslo vreme da i njegovo iskustvo vidimo na delu . Suma ce resiti !!!
Zuk
Izostanak Tosica je veliki hendikep ali raduje dobra igra Pantica.Miletic bek je u velikoj krizi i to ce biti problem.Ocekujem jedan ili dva gola i da Tawamba ponovi igru kao protiv Dinama.Takodje je problem i Ozegovic, lose se krece i mnogo komplikuje.Mozda treba probati sa Jovanovicem.Sulejmani ce biti najveca opasnost i treba ga izolovati sa par igraca.Pobeda bi stabilizovala ceo tim i lakse bi se priveo kraj sezone.
Ranko
@ od kakvog Sulejmanija.. Slazem se da ne treba od njega praviti Mesija i markirati ga sa par igraca, jer to mogu da iskoriste njihovi ostali brzi fudbaleri. Vidim da ocekujes od Sume da ih voza. Ocekujem i ja. Bilo bi krajnje vreme da pokaze sta zna. Ova utakmica mu je idealna prilika. Treba da odigramo pametno. U slucaju da povedemo, nikako da se zatvorimo. Treba da igramo mirno, stalozeno, a sa druge strane da svi grizu na terenu. Moramo bre da ih dobijemo i da izborimo prolece! To ce mnogo znaciti za klub. Da ne pricam koji je to vetar u ledja igracima da prvi deo sezone pobedonosno privedu kraju.
од каквог Сулејманија?
Па као што ни први пут нисмо изгубили од "галактикоса" Сулејманија, тако не видим разлог ни зашто би сада требало да изгубимо. Ако Илић не буде улазио, Сулејмани ће бити најспорији играч на терену, а нама су највећа опасност њихови брзи играчи. Једино што Сулејмани има је врхунски центар шут и зато не треба правити будалаштине у одбрани и правити им прилику за прекид без разлога. Лепо дуни лопту што даље од гола, што је сигурно, сигурно је. Добро је што се Суља опоравио, имају троме штопере, он може да их провоза поштено, посебно оног маторог проћелавог крљатора.
Прикажи још одговора
Ranko
Bice mnogo tesko, ali i slatko ako pobedimo. Bez Tosica ce biti jos teze. Zato svi moraju da daju svoj maksimum, da sto manje grese i da budu skoncentrisani do samog kraja. Oni su braza, trkacka ekipa. Voleo bih da nas napadnu od pocetka, pa da mi iz kontri pretimo i damo gol. Bitno je da povedemo, a posle samo pametno i hrabro! Nikako kukavicki povlacenje i slicno. Ne smemo da ponovimo greske iz utakmice sa Dinamom. Ako smo mogli njima da damo 2 gola, mozemo i ovima. Sredina i odbrana moraju da disu kao jedan. Cak i napadaci bi trebalo da se vracaju i da isprate protivnickog igraca, sto retko cine. Treba da izgaramo na toj utakmici. Samo tako cemo dobiti.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.