Почетна / Фудбал / Широм планете

ДО САДА НЕВИЂЕНО: Навијачи играче гађали мртвим пацовима (ВИДЕО)

Дерби шампионата Данске између Брондбија и Копенхагена (0:1) обележили домаћи навијачи, све им било узалуд гости из главног града славили и дошли на домак друге везане титуле, 12. у историји клуба
ФОТО: youtube/printscreen

Другопласирни Брондби дочекао је првопласирани Копенхаген у данском шампионату. Гости су славили голом Словенца Бењамина Вербича у 65. минуту и дошли на домак друге титуле у низу, а 12. у историји клуба.

Урош Матић играо је цео меч за госте, Андрија Павловић био је на терену до 86. минута.

Ипак, мало ко прича о свему томе, када су "хит" навијачи Брондбија. Пред крај меча играч Копенхагена Лудвиг Аугустинсон је кренуо да изведе корнер, а домаће присталице су га гађале мртвим пацовима!

- Очигледно да су сви били погођени тиме што смо остали без бодова, а несрећна околност је то што су појединци неспортски поднели пораз. Остаје нам да погледамо слике и видео снимке, потом ћемо реаговати и уз помоћ навијачких група покушати да идентификујемо појединце који су то урадили како би их за убудуће уклонили са стадиона - рекао је спортски директор Брондбија Тролс Бех.

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.