Почетна / Фудбал / Широм планете

Мексички репрезентативац надмудрио отмичаре, који су ухваћени

Полиција је спасила мексичког репрезентативца и фудбалску звезду Алана Пулида који је претходног дана киднапован на североистоку Мексика
ФОТО: olympiacos.org

Пулидо је спасен пошто је, искористивши непажњу отмичара, успео да позове полицију, саопштили су званичници, пренео је ББЦ.

Због отмице ухапшен је један 38-годишњи мушкарац, а полиција трага за још тројицом осумњичених.

Пулидо (25) је отет у ноћи између суботе и недеље у савезној држави Тамаулипас.

Овај фудбалер Олимпијакоса, отет је након што је напустио журку, у близини родног места Сијудад Викторија, главног града Тамаулипаса, који потреса организовани криминал, пренеле су агенције.

Како се наводи, он је са девојком одлазио са журке када је неколико камиона опколило аутомобил у ком су били.

Група маскираних особа је силом одвела мексичког нападача, а његова девојка је нађена неповређена на паркингу где се отмица одиграла.

Према званичним подацима, у Мексику годишње буде отето око 1.000 људи. Други, међутим, тврде да је та бројка чак и десет пута већа, наводи ББЦ.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.