Почетна / Фудбал / Репрезентација

Пријовић и Ђани приведени због кршења полицијског часа

Александар Пријовић, бивши репрезентативац Србије, приведен је због кршења полицијског часа
ФОТО: М.Рашић

Александар Пријовић, бивши репрезентативац Србије, тренутно члан Ал Итихада, приведен је током поподнева због кршења полицијског часа. Како преносе београдски медији познати фудбалер је седео у кафеу хотела „Краун плаза” са познатим певачем народне музике Радишом Трајковићем Ђанијем и његовом супругом, који су такође приведени.

САОПШТЕЊЕ „КРАУН ПЛАЗЕ”: РАДИMO У СКЛАДУ СА МЕРАМА ДРЖАВЕ, АЛИ НЕ МОЖЕМО ДА УТИЧЕМО НА КРЕТАЊЕ ГОСТИЈУ

Синоћ смо добили мејл са саопштењем чувеног београдског хотела поводом овог догађаја:

„Током ванредног стања хотел Краун плаза наставио је да ради, што је у складу са мерама које наша држава спроводи у заштити од епидемије Ковид-19. У функцији је хотелска кухиња, која омогућава кетерrинг – испоруку хране грађанима који желе да смање своје кретање, а такође и испоруку оброка које Краун плаза свакодневно донира за лекаре у три београдске клинике.

У даним ванредног стања хотел има и један не превелики број гостију, заузето је педесетак соба, у складу са ситуацијом око нас. Сви ти гости су пунолетне особе које одговарају за своје поступке и хотел ни на један начин не може да утиче и не организује њихово кретање, па ни евентуално окупљање.

Хотел Краун плаза и сви његови запослени подржавају борбу против епидемије која је проглашена и, као компанија и као појединци, одговорно и у потпуности придржавају се прописаних мера заштите.”

 

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Naravno kad su fudbaleri u pitanju nece biti kaznjen ni Prijovic. Sad ce slediti donacija respiratora ili medicinske opreme i kao Jovic, zazmurice se na krsnje zabrane izlaska. Bice, niko mu nije objasnio kako se sprovodi izolacija, oni su svi retardirani pa ne mogu da shvate. Jovic, a i Ninkovic koji nije bio u izolaciji kad ga je policija trazila, trebaju svi da odu u pritvor, plate novcanu kaznu i ostanu u karantinu. U nekim zemljama gde se postuje zakon tako bi i bilo.
Pierre
Tacno tako! Ali, u Srb je odavno bitno sta si i ko se kako zove!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.