Почетна / Фудбал / Репрезентација

Орлићи поражени у Пољској, ЕП поново миљама далеко

Одиграла је млада репрезентације Србије сасвим солидан меч против Пољске, али је на крају поражена
ФОТО: М. Рашић

После прва два кола и учинка од само једног освојеног бода, било је јасно да млада репрезентација Србије (до 21 године), готово да нема права на кикс.

Промена селектора и долазак Илије Столице дао је „инстант резултат”, побеђена је Бугарска у Софији, али у Пољској је Орлићима измакао бар бод, који би био од огромног значаја.

Казао је Столица да га табела не интересује, али то је оно због чега се ови момци боре. А има оних на прилично добром гласу, у одличном клубовима...

По шансама Србија је била равноправна са Пољацима, али није издржала до краја. Нешто лошији финиш скупо их је коштао, на асистенцију Климале погодио је Богуш у 79. минуту, испоставило се да је свој тим одвео на врх на тај начин.

Семафор четвртог кола Групе 5 квалификација за ЕП:
Пољска – Србија 1:0 (Богуш 79)
Летонија – Бугарска 0:0
Естонија – Русија 0:5 (Чалов 26. једанаестерац, Глушенков 35, Глебов 65, Круговој 69. Калугин 75)
Табела: Пољска 10 бодова, Русија 8, Бугарска 5, Србија 4, Естонија 3, Летонија 2.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SRBENDA
Ako neko u opste i prati ovo.Nisu krivi ni Nesko ni Stolica,jednostavno ovi igraci ne vrede vise!
Zak
U potpunosti se slažem sa prethodnim komentatorima, sve je rečeno kao iz bukvara! Samo ima jedna sitnica a to je da su naši treneri učipovani za spor, jalov fudbal bez tempa, bez presinga! Ilija Stolica me je razočarao, verovao sam da će on doneti nešto novo, nešto bolje a kad tamo on je samo nastavak bledih Đorovića I Milovanovića! Zaista ne mogu shvatiti da naši treneri ne razumeju da se danas igra brzo, sa jednim do dva dodira na sredini, sa vertikalnim pasovima, borbeno do koske, sa presingom! Kad slušate naše trenere u intervjuima na Areni, ili čitate po novinama, reklo bi se da su popili svu pamet ovog sveta a kad treba da prenesu svoje znanje, ono je ostalo zamrznuto na nivou iz 70-tih godina!
Srbija
Šta ste drugo očekivali? Gledao sam ih protiv Bugarske, oni nisu stvorili krštene šanse, isti su kao A tim, čak i gori! Ljudi, da li vi znate šta odlikuje moderan fudbal? Brzina i jak tempo, plus kolektiv sa kvalitetnim igračima. Kako misli Srbija da ugrozi rivale sa onako jadnom i sporom igrom osim ako misle da se sklone? Šanse se stvaraju brzopoteznom igrom i jakim tempom a ne traćarenjem vremena na terenu moleći boga da nam dodeli koji slobodnjak ili korner kako bi ugrozili protivnika... Gledam samo Hrvatsku, čoveče, u celih 90 min.su samo 1 pogrešili u dodavanju,primer perfekcije kolektivne igre sa vrhunskim pojedincima, isti recept je iskopirao Fk Dinamo! Osim toga, u njihovoj igri nema nikakve grubosti, zaista svaka čast, a gledaj samo naše...?
Pigeon
Mozemo mi da menjamo selektore koliko hocemo, jednostavno, nema kvaliteta! U ovom timu svega nekoliko igraca koji nesto vrede, ostali bas sa navikama kakve ste naveli, a koje su proslost za savremeni fudbal. A da se ne lazemo, bice sve gore!
hRVATI cudo nevidjeno
ova nasa Srbija ima 3 miliona selektora i strucnjaka...ovde se po tvom komentaru jsno vidi da si svasta prosao u fudbalu, osvojio nekoliko prvenstava u Srbiji, posle se kao selektor plasirao na svetsko prvenstvo, ali tamo si stao... Bogu hvala bice jos prilika za tebe,jer tuzno bi bilo da ne nastavis, kad ovakve profi analize imas. Daj bre strucnjaci (lazni) podrzite nekad nekog, samo pljujete ko god da dodje...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.