Почетна / Фудбал / Репрезентација

На помолу промене унутар ФСС: Нешко већ на клацкалици

Одлука наредне недеље. Под знаком питања и статус селектора омладинаца Ивана Јевића
ФОТО: ФСС

Спортска вертикала унутар система Фудбалског савеза Србије могла би у наредним данима да претрпи велике промене.

Под знаком питања је статус двојице селектора – Ненада Миловановића и Ивана Јевића.

О Миловановићевој позицији одлучиваће се током наредне недеље. Млада репрезентација није стартовала према очекивањима, само бод из дуела са Русијом и Летонијом упалио је црвену лампицу у врху ФСС.

У петак је преовладао глас разума, без одговора на круцијално питање „шта и кога сутра”, па би од понедељка требало да буде познато да ли ће Нешко, са својим стручним штабом, припремати наредни квалификациони дуел, са Бугарском.

Клупа се, за нијансу јаче, дрма и Ивану Јевићу. Стручни сектор ФСС, упркос првом месту, није задовољан игром омладинске репрезентације на Меморијалу „Стеван Вилотић Ћеле”.

У октобру почиње први круг квалификација за Првенство Европе, улог је огроман и ту не сме да буде кикса.

Јевићев мандат биће на дневном реду, такође, наредне недеље, с тим што је, у овом тренутку, много ближи одласку, него останку на захтевном месту...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Линекер
Да нисте дирнули Нешка. Ако је Ћуре могао да се игра један циклус, пустите и Некицу.
Kosutnjak
Nikakvo cudo za Brodarac sviraju penale svaku utakmicu...Selektori treneri iz Brodarca.Igraju ministarska i direktorska deca koja neznaju da trce .U Brodarcu mogu svi koji su iz druzine.Trener covek bez morala dobiva spisak pred utakmicu koce da igra.Znaci cirkus.Sta ocekivati od takve selekcije?
Rambo
Nesko odmah u Lu;ane, treba nam jedan jak prvoligas. Tu imas vece koristi za FSS nego kao selektor. Nesko je dobar trener!
Miki
Kod tate da bude trener
Rio Bravo
Metla....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.