Почетна / Фудбал / Репрезентација

Миловановић: Грб и репрезентативни дрес за сваког мора да буде светиња

Ненад Нешко Миловановић у фудбалској Србији важи за једног од најискуснијих тренера
ФОТО: В. Марковић

Ненад Нешко Миловановић дефинитивно је нови селектор младе репрезентације Србије. На телефонски позив одговорио је јер препознаје број:

Нешко, честитке на избору...

Хвала, хвала пуно...

Како се осећа нови селектор?

Не бих да дајем изјаве док се не озваничи...

Озваничено је, ФСС је објавио...

Велика част је за мене што ћу бити селектор младе репрезентације! За сваког су грб и репрезентативни дрес светиње које морају да се поштују и буду изнад свега. Захвалио бих се председнику Славиши Кокези и људима из Фудбалског савеза на поверењу и учинићу све да га оправдам.

Имате ли трему?

Трему? Нимало!

Ненад Нешко Миловановић у фудбалској Србији важи за једног од најискуснијих тренера. Пре екипе из Лучана био је шеф стручног штаба Борца, Јагодине, Металца и Напретка.

Најбољи резултат постигао је у својим Лучанима.  Младост, екипу осредњег фудбалског квалитета, прошле године успео је да изведе на европску сцену. Рођен је 15. августа 1969. године.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lolipop
Igraci,spremite se stize nocna mora.
Sale
Ovaj će biti selektor A reprezentacije!!! Nema zavidnu trenersku karijeru, pa su mu morali krčiti put kroz mladu selekciju!
aca
Bravo za Neška , želim mu svu sreću . Konačno normalan pravi čovek na pravom mestu . Samo da ga ovi mungosi iz fss ne slažu kao po običaju .

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.