Почетна / Фудбал / Репрезентација

Тадић: Треба да нас је срамота... Сви морамо да се погледамо у огледало и не тражимо кривца у другима

Србија је доживела дебакл од Украјине поразом резултатом 0:5 у квалификацијама за Европско првенство 2020.
ФОТО: Бета/АП

Фудбалер Србије Душан Тадић рекао је после вечерашњег убедљивог пораза репрезентације од Украјине у квалификацијама за Европско првенство да би целу екипу требало да буде срамота резултата.

- Јесте, ово је најтежи тренутак у каријери. Јако ружан моменат. Мислим да смо стално каснили, да смо се стално нешто увлачили, нисмо имали пресинг... Ми смо од њих направили да изгледају моћније него што јесу. Треба да нас је срамота због овога. Морамо да анализирамо и да будемо самокритични - рекао је видно утучени Тадић после утакмице у Лавову.

Србија је доживела дебакл од Украјине поразом резултатом 0:5 у квалификацијама за Европско првенство 2020.

- Морамо да преузмемо одговорност и не дозволимо да нам се ово поново. Ово је јако ружно и болно - рекао је Тадић.

Упитан на кога је љут после пораза од Украјине, Тадић је казао да ће увек кренути од себе.

- Сви морамо да се погледамо у огледало и не тражимо кривца у другима. Прво морамо да кренемо од себе - додао је Тадић.

На питање да ли је формација утицала на лошу игру, Тадић је казао да "не зна како би описао" лошу игру.

- Не бих тако нешто рекао, не знам како бих описао. Они су више су трчали, залагали, боље стајали, ми смо стално били између, нисмо били сигурни да ли треба нешто да радимо или не - рекао је фудбалер Ајакса.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cigankov
Дуже файно ми вас знищили.
Slaviša Kokeza
Sram te i stid bilo zbog te izjave, Tadiću i svi ostali, koji se oglašavate posle sinoćnje utakmice. Sve sam vam omogućio, a vi meni tako vraćate. Doveo sam vam Krstajića, rešio vas Muslina, koji nikako nije igrao lep fudbal, zbog čega ste svi vi izgledali jako neinteresantno. Osvajali ste bodove, pa šta? Koga briga, kad ionako nemamo realno ekipu za prvaka sveta. Ovako je lepše. Danas cela Evropa bruji o vama! Da je, recimo sa Muslinom bilo 1:1, da ste prije toga došli do, ne znam čega, četvrt finala SP, šta bi nacija imala od toga? Živeli u lažnoj nadi da ćete biti prvaci sveta? Ma, dajte, molim vas, pusti te to. Videli ste kako je zanimljiva bila sinoćnja utakmica. Krle LEGENDA, ubacio misterioznu postavu, zbunio i Ševčenka za celih dvadeset minuta. Dobro, jeste malo zbunio i sebe, ali šta ima veze. Sutra je novi dan, a na greškama se uči!
Zuk
Sramota treba da bude Krstajica koji je odstranio Stojkovica ,Ivanovica ,Matica a Fejsa i Mitrovic ulaze u igru kada smo potpuno igrom i rezultatom razbijeni.Spajic nije za reprezentaciju a Kostic je neskolovan igrac.Nasi igraci su podsecali na kegle u kuglanju,staticni spori ,beskrvni.
Realni
Vi ste bruka nacije! Tradicionalna boljka indolentnost, raspusteni turisti... Srbiji u svim sportovima treba trener koji forsira gvozdenu disciplinu, tipa pok.Branka Stankovic. Sva muka je uzalud, nama nije sporan kvalitet... Samo se setite kakvi su nam igraci prolazili kroz rukometnu reprez.a nigde rezultata..? Cudio se i nije se mogao nacuditi Lino Cervar sta se to desava sa nasima. Ljudi, kada cete jednom za vazda uvesti sebe u red, i shvatiti sta se to trazi u modernom sportu???
goranko
kakva drzava takav sport.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.