Почетна / Фудбал / Репрезентација

ФСС звао Кнежевића, Хрват у репрезентацији Србије?

Фудбалер рођен у Загребу тренутно наступа на позајмици у Локомотиви из Динама, прошао је све млађе селекције Хрватске и годинама био велика нада тамошњег фудбала
ФОТО: EPA/ANTONIO BAT

Везни фудбалер загребачког Динама Бојан Кнежевић потврдио је да га је звао Фудбалски савез Србије и да разматра да заигра за репрезентацију Србије.

Фудбалер рођен у Загребу тренутно наступа на позајмици у Локомотиви из Динама, прошао је све млађе селекције Хрватске и годинама био велика нада тамошњег фудбала.

- Истина је. Звали су ме недавно из Србије, звао ме човек из Савеза и рекао ми да постоји могућност да играм за Србију и питао ме јесам ли заинтересован. Морам да признам да ме мало затекао, а потом ми је рекао да зна да могу остварити услове играња за Србију, да је само на мени да кажем јесам ли заинтересован или одбијам такву могућност. Ако кажем да ме занима, онда ћемо даље разговарати - рекао је Бојан за Спортске новогсти.

Кнежевић је открио да га занима да обуче дрес „орлова“ и да му отац има српски пашос.

- То је фудбал, не треба да се гледају друге ствари. Свестан сам да ће бити људи који ће другачије гледати, међутим мене занима само фудбалски пут ио прича. А, морам да признам, у Хрватској ми перспектива у овом тренутку није блистава, свестан сам тога, како сад ствари стоје, тешко да ћу заиграти за хрватску репрезентацију. Србија ме зове, очито ме јако жели, наравно да разматрам ту могућност.

Бојан Кнежевић је био део младе репрезентације Хрватске и постоји могућност да на лето заигра на Европском првенству у Италији и Сан Марину, где ће бити и Србија.

- Тек сам се опоравио од повреде. Видим да је гужва у репрезентацији, поготово у везном реду. У идућих шест-седам утакмица у ХНЛ-у, да и заиграм пуним ритмом, тешко да се мој статус може променити - рекао је Кнежевић, који је нагласио да му је Хрватска увек први избор, али да не зна какав ће расплет бити.

Спортске новости преносе да је бившег капитена омладинске селекције Хрватске лично звао председник ФСС Славиша Кокеза.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Veljko
Knezevic je Srbin.
Ненад
дечко је Србин а не Хрват
sl
To nije samo fudbal. To je samo fudbal u klubu, a reprezentacijije nesto drugo. Kad to fudbaleri shvate onda cemo i imati neki reprezentativni uspeh
Laki
Pored Rockova, Zukica i Neskovica, zanimljiv Knezevic...Srbija tipicna
nisu ista pozicija care
Pa posto Knezevic nije golman, ofanzivni vezni ili krilo (redom sva trojica) naravno da je zanimljiv. Matic ima 31 godinu, Fejsa takodje, a imajuci u vidu kakve sve veziste je Dinamo poizbacivao (Modric, Kovacic, Brozovic, Badelj, Rog itd.) sto da ne probamo sa ovim momkom? Dobro je imati dugu klupu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.