Почетна / Фудбал / Репрезентација

Удовичић: Национални стадион треба да буде симбол нашег главног града

То је једна од капиталних вишенаменских и вишеструко значајних инвестиција – наводи министар спорта
ФОТО: Н. Неговановић

Национални стадион даје велике спортске могућности, али и у погледу развоја главног града. Логично је очекивати да ће после завршетка, тај део града бити привлачнији и за градњу хотела, нових стамбених блокова...?

- Управо тако, национални стадион је више од спортског објекта. Он управо треба да буде симбол нашег главног града и да цео тај део града буде привлачнији и за развој целокупне инфраструктуре од саобраћајне, туристичке до стамбене. То је једна од капиталних вишенаменских и вишеструко значајних инвестиција – каже министар спорта Вања Удовичић.

Комплетан текст можете да прочитате у божићном двоброју Спортског журнала за 7. и 8. јануар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dejo
Ministre sporta u Vladi Srbije Udovicicu dogovori sa Kinezima da oni naprave Nacionalni stadion u Beogradu Srbiji i dogovori sa Presednikom Srbije minstre sporta u Vladi Srbije da Kineske komapnije ulazu u sve klubove koji se nalaze u Srbiji ako treba neka naprave stadion jos neki osim Nacionalnog stadiona u Beogradu ovako nesto treba napravit i sa Rusima treba rec da ulazu u sve klubove po citavoj Srbiji ,Ministre sporta u Vladi Srbije Udovicicu morate da insistirate na Privatizaciji svih klubova u citavoj Srbiji ne vezano da li se radi o Super ligi Srbije ili o beton ligi Srbije i Minstre sporta u Vladi Srbije Udovicicu ovo moras da znas
PENZIONER
SIMBOL ... ?! odlicno mesto da se sa pljackom nastavi ... kao u onoj pesmi marka kraljevica, pola ... pola ... udovicicu, sta bi sa onim parama i onolikim pisanjem po medijima oko slicnih sportskih simbola BG ... !? udovicicu, terajte pa dokle izdrzite ... ili ... dokle vam beogradjani (narod) dozvole ... sta u Srbiji pre od ovog simbola sve treba ...?! udovicicu, svka cast: bolje se sa investicijama i parama kao ministar snalazis ..., nego u bazenu kao najbolji vaterpolista sveta.
kiklopovo oko
Ponudite Kinezima tu investiciju sa jednim novim supermodernim stambenim blokom kao sto je BNV i da nas bog nagradi. Naravno kasnije bi i nasa gradjevinske operativa mogla da se ukljuci i gradi planski dalje.Usput, neka u sklopu projekta obnovi i stadione Zvezde i Partizana. Ostale stadione bi mogla i nasa operativa paralelno da radi. Naravno, to je samo moje razmisljanje i nisam na kraj srca, ao ima boljih resenja,sigurno je da bi se svi mi veoma obradovali! Nadamse da Vucko isto tako ili slicno razmislja. Bez takvih planskih ideja i investicionih zahvata valjda se ne bi niko racionalan upusta u olako obecavanje izuzetno skupih sportskih projekata globalnog karaktera!
Grešiš
Stadioni ne treba da se prave za klubove, već za gradove. Odnosno da ih gradovi naprave, a da se raznim sportskim sekcijama i fudbalskim klubovima daje na korišćenje. Odnosno ne da se daje, nego da se izdaje! Ili nek klubovi sami sebi prave privatne stadion.
Жељко Павловић
Јесте. Поред националног стадиона за Звезду и ПФК да се изгради стадион за Мачву, Слогу из Краљева, Слободу, Раднички из Крагујевца и Ниша, Војводину, Динамо из Панчева и Срем из С. Митровице.
BG
podrzavam 1000%
Miki
Bez veze. Šta će tamo stadioni kada se ne skupi ni 200 navijača na utakmici a zna se i koliko stanovnika imaju ta mesta i ko su vodeći klubovi države.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.