Почетна / Фудбал / Репрезентација

Данијел Алексић после десет година поново у репрезентацији: Био сам изненађен

Нападач Малатије ипак, није дебитант у државном тиму, крајем 2008. док је Орлове с клупе предводио Радомир Антић, као 17-годишњак одиграо је пријатељску утакмицу у Анталији против Пољске (0:1)
ФОТО: Н. Неговановић

Данијел Алексић једини се први пут нашао на списку селектора Младена Крстајића. Нападач Малатије ипак, није дебитант у државном тиму, крајем 2008. док је Орлове с клупе предводио Радомир Антић, као 17-годишњак одиграо је пријатељску утакмицу у Анталији против Пољске (0:1).

Бивши играч Војводине и успешан члан свих млађих селекција Србије позван је после повреде Сергеја Милинковић-Савића, а препоручио се одличним играма у турској Супер лиги, на 12 утакмица постигао је пет голова.

- Био сам изненађен, наравно и срећан кад сам у понедељак у преподневним сатима добио позив да се прикључим репрезентацији. Дошао сам неколико дана на одмор у Нови Сад због паузе у турском првенству, тако да ми није требало много времена да дођем у Стару Пазову. Знам шта значе обавезе у државном тиму и дуго сам прижељкивао да будем у овом друштву. Радостан сам што сам играма успео да се изборим за место међу нашим најбољим играчима – не крије задовољство Данијел Алексић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko
Korpulentan je.
Dule
Krstajic nije znao ime njegova kluba nego je rekao dolazu iz Turske.
Dime
Ko je sledeći? Vulićević...
ercov
Pored toliko mladih i talentovanih fudbalera koje imamo stvarno ne mogu da razumem selektora sa pozivanjem Aleksica. Prica se da zelimo da podmladimo reprezentaciju i da ovo takmicenje prevashodno sluzi za proveru tih mladih tako da mnogi potezi selektora deluju vise nego kontradiktorno.
veze nemate
Kakav crni Krstaja i FSS ne budite smesni. Treba da se zove FS Debi(...)tanata!
Madjionicar
Upravo tako. Ako je Aleksic sa 27 godina star, e onda stvarno. Ali ni ne radi se ovde ni o Aleksicu ni o godinama, nego je samo vazno ispljuvati Krstajica. Da je pozvao u reprezentaciju Neogene od 18 godina, @erceg bi tad pisao, sta zove u reprezentaciju ovu djecu i tako u krug. Znaci, sta god da uradis, pogresno si uradio. I nije to samo Krstajic. Nama niko ziv nije dobar. Primjera radi, Antic legenda, vodio covjek Real, Barselonu, sa Atletikom osvojio titulu, nas odvede na Svjetsko – ne valja. Muslin nas kvalifikuje za Svjetsko poslije 100 godina – ne valja. Sa Krstajicem smo prvi u ovoj novoosnovanoj Ligi Nacija – ne valja. Pa, sta i ko vam vise valja? Ista stvar i sa igracima. Dok neko zavrsi u reprezentaciji, odmah je u pitanju neka stela, te ne valja zbog ovoga, te ne valja zbog onoga, pa onda sto je kao pozvan on, bolji je ovaj ili bolji je onaj... aman, dokle vise? Ja stvarno ne znam sta je vise sa ovim nasim narodom. Jedino sto zna je samo da kuka i na nesto se zali.
Прикажи још одговора
Bgd
I mi smo još više, veruj mi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.