Почетна / Фудбал / Репрезентација

Вучић: Вероватно нећемо добити Светско првенство, али ћемо бар изградити стадионе. Зашто вам то смета?

Вучић је рекао и да се у политици чуда не дешавају, да се десе једном у пет, десет или двадесет година, као кад Звезда победи Ливерпул
ФОТО: Н. Неговановић

Председник Србије Александар Вучић честитао је данас играчима, руководству и тренеру Црвене звезде победу над Ливерпулом, али и упитао зашто неким људима смета изградња нових стадиона у Србији.

Вучић је одговарајући на питања новинара у Хелсинкију честитао и руководствима кошаркашких клубова Партизан и Звезда, истичући да је срећан због успеха свих српских спортиста.

Председник је рекао да су га многи опозициони политичари критиковали за неуспехе и говорили да је лоше стање у Црвеној звезди његова директна кривица, а да ниједан није синоћ рекао да је то била његова кривица или заслуга.

- Као што није била кривица није ни заслуга. Онолико колико је држава имала обавезу да помогне, толико смо помогли - и Звезди и Партизану - рекао је Вучић.

Он је рекао да је задовољан због успеха српског фудбала и да очекује још веће успехе од репрезентације.

Каже и да је видео коментаре на вест о изградњи стадиона и о пријави за Светско првенство у фудбалу и да му није јасно зашто то појединим људима смета.

- Вероватно нећемо добити светско првенство, али ћемо бар изградити стадионе. Зашто вам то смета? И то ћемо урадити смањујући јавни дуг - рекао је Вучић. - Кад ми говоре да су се смејали како Вучић прича о томе, а немамо стадионе... Вероватно зато што је Вучић порушио све велелепне стадионе које су нам оставили Ђилас и Јеремић. Ниједан нису саградили, али ми ћемо подићи, све што они нису урадиће неко други који је обезбедио финансијску стабилност - рекао је Вучић.

Он је рекао и да је научио да је за све неуспехе крив.

- Ја сам научио да кад се успеси деле ту мене нема, кад су неуспеси, само је један кривац, и за кишу, за сунце, заставу у Нотр Даму, албански дрон, за све је крив један човек. Научио сам да прихватим ту улогу. Они који ме не мрзе рекли би громобрана, они који ме не воле дежурног кривца... Неко то мора да буде - рекао је Вучић.

Вучић је рекао и да се у политици чуда не дешавају, да се десе једном у пет, десет или двадесет година, као кад Звезда победи Ливерпул.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Drzava mora da se izgradi poslije unistenja drzave,narod unistao vlast,krao sam sebe i sada vam vlada kriva.5 Oktobar puno Srbiju bacio unazad,stvorio mafiju iznio zlato sada placete za penzijom..Lako je unistiti vekovima gradjeno,posle unistenja trazite da se sve popravi za jedan ili godinu dana..Privreda u Srbiji zivi od bogati pojedinaca,a ti pojedinci zaradjuju od 5. Okotobra na sirotinji...Jugoslavija vam nije dobra umesto da ste cuvali kraljevinu Jugoslavije unistili ste je do temelja..
Željko
Severna tribina ciganima, a južna grobarima!
Janko
Čovek koji “ne moze da se izbori sa huliganima” gradi stadione!! Svaki dan nova Laz imperatora AV!! Bolnice-rujine, deca-sms se lečenje, putevi-rupa do rupe, plate,penzije- najmanja kupovna moć, gorivo-najskuplje na Svetu, ali nama treba Nacionalni stadion!! A Fudbal u državi Uništen ( sem MEZIMICE) kladionicama njegovih ortaka!!! Laku noc Srbijo!!!
007
a za koga, za zemlju staraca pošto svi mladi od 20 do 60 odoše u svet.koji će kao dinosaurusi izumreti za desetak godina da bi je tvoji Arapi i satrapi zauzeli znači oko 10 hiljda na ogromnoj površini znači renoviraj stadion u Surdulici i pokrij ga jer ćete svi na njega stati
Srbin dijaspora
Pa covece bolnice, ambulante ti lice na stale, na svinjce u odnosu na zapad, vrtici su ti kao kokosarnici, a ti pravis stadione za huligane da mogu jos bolje da diluju drogu, dete umre u bolnicu u Barceloni jer niste obezbedili novcana srestva na vreme da se operise, sramota za drzavu, odnosno za ljude koji je danas vod !!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.