Почетна / Фудбал / Репрезентација

Промена код Орлића: Зарија Ламбулић нови репрезентативац Србије

Млада репрезентација Србије (до 21 године) освојеним бодом против Аустрије и теоретски је обезбедила прво место у групи и пласман на Европско првенство
ФОТО: И. Милутиновић

Млада репрезентација Србије у уторак од 18 часова у Новом Саду одиграће меч последњег, десетог кола квалификација за пласман на Европско првенство.

Орлићи су већ обезбедили учешће на континенталном шампионату, а против Јерменије ће играти за престиж.

Због повреде селектор Ђоровић не може да рачуна на Александра Лутовца, а ново име на списку је Зарија Ламбулић.

Овај момак наступа за Пролетер, игра на позицији штопера, а у Нови Сад је дошао из Бродарца 2017. године.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Al se hvali ovaj Lambulic, ali interesantno, samo preko komentara na internetu i nigdje vise. Pri tom isti komentari, kao slucajno, prave paralelu sa malim Svetom iz Partizana. Cemu to, kao prvo i prvo? Ko je ovde spomenuo Markovica? Mislite da taj mali Lambulic nesto vrijedi? Ok, nek vrijedi. Ali kakve to sad ima veze sa Markovicem za koga zna cijela Evropa i to ne kroz neke anonimne komentare na internetu nego je momak odavno listiran kao jedan od najperspektivnijih mladih igraca u svijetu trenutno? Znaci, samo na tom primjeru se vidi koliko su ovi komentari zapravo ostrasceni i kao takvi apsolutno bezvrijedni. A to sto je momak pozvan u reprezentaciju, a da se o njemu, kao sto vec rekoh, zna samo kroz sporadicne anonimne komentare na internetu i nigdje vise, mislim da tu i te kako ima materijala za diskusiju da li je poziv dosao sa razlogom ili opet rade neke menadzerske seme.
Pukla mi guma
Za Markovica znaju svi zato sto igra u Partizanu i zato sto je isforsiran na silu jer Partizan mora da ga proda da bi nesto zaradio jer dinara nemaju,i to je jedini razlog zasto se za njega zna,inace smo se svi mi uverili koliko je "kvalitetan"!!! O Lambulicu necu nista da ti pisem,samo cu ti predloziti da ga makar jednom pogledas uzivo pa ce ti biti jasno koliko si se nalupetao u komentaru i koliko pojma nemas o fudbalu! Moj savet svima koji pametuju,pogledajte nekog kako igra,pa onda dodjite da pisete komentare.
Ivana
Najbolji igrač na svetu!
CHIKULADA
Zaki doktore!
Sandor
Gledao sam Proleter protiv Partizana, ovaj mali je bio medju najboljima.
Marko
Bravo Kokeza!!!Uvede Proleter u ligu i gura preko njih igrace Brodarca???Stvarno se davino u blatu!!!
Cane
Decko ne lupetaj molim te.lambulic je mozda najbolji stoper u ligi.treba da pratis malo fudbal pa onda pisi.dodji nekada na brodarac pa pogledaj kako se trenira i kako se stvaraju novi igraci koliko vremena momci provode u treninaznom procesu. Treba da vas je sramota sto pisete bez osnova za to
Naprde Proleter
Kokeza uveo Proleter u ligu,hahahahahah...Pomesao si Proleter sa Dinanom iz Vranja...Proleter je po kvalitetu u prvih 5 ekipa nase lige,sto njihove igre i dokazuju,ali bitno je da vi sve znate a tu ekipu i ovog decka koji je najbolji mladi stoper Srbije nikad niste ni gledali! Inace budi uveren da o Kokezi imam gore milsjenje nego svi vi koji ga ovde prozivate! Lambulic je za Svetozara Markovica klasa.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.