Почетна / Фудбал / Репрезентација

Невероватан преокрет Орлића, победа у Русији, Србија на прагу пласмана на ЕП!

Млада фудбалска репрезентација Србије дошла је надоамк пласмана на Европско првенство, пошто је победила Русију са 2:1 и тако обезбедила прво место у Групи седам квалификација
ФОТО: И. Веселинов

Србија је два кола пре краја квалификација прва у групи са свих осам победа, испред Русије која има 16 бодова и Аустрије са 15 и утакмицом мање.

Србија је победила после преокрета у Нижњем Новгороду. Русија је повела поготком Никите Чернова у 62. минуту, а победу српском тиму донели су Лука Јовић из пенала у 74. и Александар Лутовац у 89.

Србија ће наредне две утакмице у квалификацијама играти на свом терену, у октобру против Аустрије и Јерменије. Европско првенство играће се следеће године у Италији и Сан Марину.

Рекорд Русије по посећености на утакмици против Србије
Утакмицу између младих фудбалских репрезентација Русије и Србије посматрало је 38.760 гледалаца на стадиону у Нижњем Новгороду.
Фудбалски савез Русије је саопштио да је то нови рекорд кад је реч о утакмицама младих тимова у тој држави.
Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kvazimodo
Tražimo uspeh A selekcije, a ne mlađih kategorija.
Dragan Bgd
Al samo ću jednu situaciji da prokomentarišem,onu kod Adzićevog prolaza,tvrdim vam,svaki drugi glodar bi onde pao,čim mu protivnički igrač onako dolazi,Luka ga je pedantno obišao,iskontrolisao loptu i našao Lutovca,POSLAVŠI MU LOPTU NA TACNI,koji za malo da promaši onoliki gol.Ja da vam kazem,gol je ogroman,na svu steću pa je i golman malo pripomogao.
istina
E ovako igra reprezentacija, obara rekorde i sve gazi pred sobom, kad je vodi zvezdas, a i okosnicu tima cine zvezdasi. Za razliku od mlade A tim stuca i u evropskoj C diviziji ( trener i okosnica tima partizanovci)
Tokyo
Konačno jedna lepa vest kada je u pitanju reprezentativni fudbal.
Crni Zeleznik
Zvezda pregazila Rusiju, pola tima s Marakane, falio samo drugi bosanac Ristić koji je skroz propao u Sparti, nakon porno skandala!
istina
A odakle su Ilic, Racic, Manojlovic, Adzic? Da nisu slucajno iz propale institucije? A ko je najzasluzniji za ovu pobedu? Svakako Penaldzija Jovic (sam se i izborijo za penal ) najbolji strelac ovih kvalifikacija i Adzic koji je sve odradio kod drugog gola
Kole
Radunović i Lutovac dva najbolja igrača iz Rada, Bogosavac,Stevanović,Pantić,Markovic iz Partizana,Gajić iz OFKe,Masovoc i Randjelovic ne znam odakle su i koju Zvezdu ti vidiš?! Jovica penaldjiju i Vukašina koji je kao i Lazić vas stoper na pozajmicam po 2-3 ligama Turkske!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.