Почетна / Фудбал / Репрезентација

Крстајић открио ко је командант целе репрезентације Србије (ВИДЕО)

Селектор Србије Младен Крстајић изјавио је да очекује победу против добре и агресивне екипе Румуније у другом колу Лиге нација и најавио неколико измена у тиму у односу на премијерни дуел против Литваније
ФОТО: И. Веселинов

Србија је у петак савладала Литванце у Виљнусу 1:0, док су Румуни ремизирали са Црном Гором 0:0.

Играмо против Румуније, очекује нас много тежи и захтевнији меч него у Литванији. Сигурно да ће бити тешко, један од разлога је што смо играли у петак увече, тако да су играчи имали само два дана за опоравак. Ипак, то није алиби и сигуран сам да ће дати свој максимум – рекао је Крстајић на конференцији за медије у Спортском центру ФСС у Старој Пазови.

Он је најавио да ће направити неколико измена у тиуму, пре свега због проблема са повредама.

Биће промена, замислили смо то и са утакмицом у Литванији, а самим тим и за утакмицу која долази, па су неки свесно одмарали, а некима смо дали шансу да покажу квалитет. Лакше су повређени Милан Родић, Ненад Кртичић, Немања Матић, Јагош Вуковић и Никола Миленковић, нико није отписан и нећемо ризиковати, видећу на тренингу ко је спреман – казао је Крстајић.

Крстајић је истакао да је екипа у процесу стварања и да је нормално да се дешавају грешке, али да има времена да се исправе.

Сигурно да могу да будем задовољан већим делом утакмице у Литванији јер је ова екипа играла први пут заједно. Ствари се свакако могу исправити, а добро је што нисмо кажњени. Анализирали смо Румуне, ради се о екипи која се такође уигава, са новим селектором Козмином Контром, играћемо против брже и агресивне екипе, али желимо да победимо, посебно јер играмо код куће.

За Душана Тадића је рекао да може даигра на све три позиције у нападу, а да Миленковић и Вељковић представљају будућност.

О Александру Коларову је сувишно причати, сигурно да нам значи и на клупи, а поготово на терену. Он није командант одбране, већ целе репрезентације Србије. За Коларова имамо замену у Родићу, што се тиче десне стране у случају да Антонио Рукавина не може имамо Миленковића, а шта ћемо за будућност кад оде Рукавина остаје само Миленковић. Имамо млађе играче, златне Орлиће који не играју у својим клубовима – рекао је Крстајић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pavle Bg
Kada pogledam odnos igrača prema reprezentaciji,mislim na njihovo zalaganje i želju za pobedom,čini mi se da je navijačima više stalo do dobre igre i rezultata od njih samih. Dosadile su odavno fraze da danas svi igraju fudbal,da smo evropski Brazilci ali nam balkanski mentalitet ne dozvoljava da se nešto promeni.U isto vreme,svih ovih godina,košarkaši,vaterpolisti,odbojkaši,nemaju takva razmišljanja i komentare.Ćute i peglaju.Ipak, fudbal je to što jeste,nešto posebno za svakog navijača Srbije.Umorni smo više od svega što se dešava u savezu,sa trenerima i među igračima.Čekamo da se nešto promeni. Čekaćemo još dugo.
igrac
Naravno da navijamo za nasu reprezentaciju ali upravo zbog toga smo protiv Krstajica jer ni po cemu ne moze kao selektor pomoci reprezentaciji.Nema strucni ni intelektualni kapacitet za tu funkciju.
grobar rs
ljudi dolaze i odlaze....braćo pametno ! Imamo dosta neprijatelja i bez nas sami...
пападуби
Највећи непријатељ нам је Крстајић. Нема појма, а мисли да је најпаметнији.
grobar rs
Mi iz RS VOLIMO SRBIJU i navijamo za nju...bitno je sve to oko reprezentacije,ali to ne znači da treba(zbog onog ili ovog) da uskratimo podršku državnom timu. REPREZENTACIJA JE SVETINJA i zato braćo pamet u glavu manimo se klubaštva.
Delija RS
Mislim da ni Ti nisi kapacitet kao ni poltron krstajic. Ovde nije rec o klubastvu, vec o (ne)strucnosti selektora i lopova u savezu.
Стевица
Тако је брате, поздрав и подршка од навијача Звезде, из Србије. Да да Бог да ускоро Србија и Српска буду једно!
fudbaler
Krstajic nema kapacitet da sa njimbudemo bolji nego sada a ovo sada je uzasno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.