Почетна / Фудбал / Репрезентација

Велико изненађење на Крстајићевом списку: Орлови на СП без Мијата Гаћиновића!

Селектор Србије Младен Крстајић објавио је коначан списак од 23 играча за Мундијал у Русију
ФОТО: В. Марковић

На Крстајићевом списку од 23 имена нема четворице са претходног, голмана Александра Јовановића, повређеног Матије Настасића, Немање Максимовића и, неочекивано, Мијата Гаћиновића.

На списку су: Голмани: Владимир Стојковић (Партизан), Предраг Рајковић (Макаби Тел Авив), Марко Дмитровић (Еибар).

Одбрана: Бранислав Ивановић (Зенит), Александар Коларов (Рома), Антонио Рукавина (Виљареал), Душко Тошић (Гвангжу РФ), Милош Вељковић (Вердер), Урош Спајић (Краснодар), Никола Миленковић (Фиорентина), Милан Родић (Црвена звезда).

Средина терена: Немања Матић (Манчестер Јунајтед), Лука Миливојевић (Кристал Палас), Сергеј Милинковић-Савић (Лацио), Адем Љајић (Торино), Марко Грујић (Кардиф), Душан Тадић (Саутемптон), Филип Костић (Хамбург), Андрија Живковић (Бенфика), Немања Радоњић (Црвена звезда).

Напад: Александар Митровић (Фулам), Александар Пријовић (ПАОК) и Лука Јовић (Ајнтрахт Франкфурт).

Србија се на Мундијалу налази у Е групи са Бразилом, Костариком и Швајцарском. Први дуел српски фудбалери играју са Костариком 17. јуна у Самари, пет дана касније ривал је Швајцарска у Каљининграду, а 27. јуна Бразил у Москви.

Претходно, Србија ће одиграти две пријатељске утакмице током припрема у Аустрији против Чилеа (4. јун) и Боливије (9. јун).

Коментари64
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zika
PA zato i nema Muslina, zato je Krstajic covek od zadatka! Da se ubace igraci koji moraju da se prodaju i da naravno FSS mafija zajedno sa sitnim lopovima i dzeparosima na celu sa mafijom zvanom MENADZERI ubaci po kojeg polu igraca da se proda posle Svetskog... Muslin nije valjao zato sto im je bilo ne shvatljivo da neko ko ima integritet i ne zeli da mu se iko mesa u posao bude na celu reprezentacije. Zato Mladja Srpska sila je tu kao marioneta da ubaci polu igraca i da ga lepo prodaju!!! Mijat je imao odlicnu sezonu i iskustvo iz inostrane lige, iskustvo koje itekako mogao da primeni u igrama za reprezentaciju...
Oni su
Sram vas bilo zbog Mijata. Opet kopate jamu srpskom fudbalu radi sopstvenih interesa. Zar Terza nije bio na interpolovoj listi? Sta bi sa tom poternicom?
Др Терзо
Рекох ли вам, а ви ми не веровасте? Да не бисте да иде Мијат (стабилан у Бундеслиги), Фејса (10 година-10 титула), Обрадовић (бољи леви бек од Коларова), Макса (Валенсија, шта је то), Сулејмани (најбољи играч швајцарског шампиона, јака мустра)... Рођаци овако стоји ствар, Радоња улази са клупе у све 3, Родић игра једну целу, вероватно последњу у групи, а Груја... Ех, за њега ми жао што сад не могу да га продам поново, играо би сваку. Још да сам угурао Милија, Пешића, Срну и Вујадина, ал јбг, не може баш све. Крстаја додуше обећао, али се мало постидео па скратио...
Dule
To je to nemamo mi veliki izbor igraca pa da mozemo birati.Golmani to je to.odbrana Milenkovic je clan mlade selekcije moze igrati na obe pozicije desnog i centralnog beka,Rodic zasluzio poziv a mozda je i jedino resenje kao alternstiva za Kolarova.Centralni bekovi su nam problem posebno kada se povredio Nastasic ,dosta spori ako budu igrali Bane i Tosic to ce biti sporo ,mozda samo Spajic ima brzinu.Sredina je dosta dobra ,napad ok.Znaci najvise paznju obratiti na odbranubkako to najbolje uigrati.Nemanja Matic je kljuc dobre igre ako bude igrao kao u zadnje vreme u M.united nece biti dobro ali ako on pruzi onaj svoj korak i bude igrao kako moze moze sa Milivojevicem rusiti igru svakog protivnika.sve u svemu srecno orlovi.
J.... G......
Kritivari kako Vas nije sramota, Vi ista da znate nebi pljuvali po onima koji su uspesniji od Vas.. Ko Vas tera da gledate.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.