Почетна / Фудбал / Репрезентација

Кокеза: Велико хвала Мажићу и његовој екипи

Милорад Мажић и његови помоћници нису синоћ били једини Срби на трибинама стадиона у Кијеву
ФОТО: fss.rs

Финале Лиге шампиона и победу Реала над Ливерпулом – 3:1 гледали су и највиши функционери Фудбалског савеза Србије на челу са председником Славишом Кокезом.

Потпредседник Саво Милошевић, генерални секретар Јован Шурбатовић, председник  Славиша Кокеза у друштву Зорана Лаковића, директора Националних асоцијација УЕФА, уживали су у мајсторијама Бејла, великој победи Реала, али и у дељењу правде Милорада Мажића и комплетне судијске петорке из Србије.

- Суђење – одлично! За сваку похвалу. Велико хвала Мажићу и његовом тиму што су били амбасадори Србије и представљали нашу земљу на најбољи начин - рекао нам је синоћ Славиша Кокеза, очигледно презадовољан чињеницом да је перфектна Мажићева арбитража велики плус и за српску кућу фудбала. 

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

djoolo
Gledalo je jos Srba i Srpkinja.....nisu samo oni glavni
Debeli
Hvala ti Mazicu do neba , ali Zvezdi vise neces suditi ! Daleko ti lepa kuca, tebi i tvom postenju !
North
Predsedniče, imaš pozdrave sa Severa.
Penaltizan
Mazic zna zasto !!
Sever4ever
Jel to isti onaj mazic sto svaki derbi poklanja po penal za prtizan?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.