Почетна / Фудбал / Репрезентација

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОН ЖУРНАЛА, Крстајић: Бане Ивановић сигуран путник за Русију!

Манеско Ливи из Страже ни у петак није пропустио прилику да поразговара са гостом Спортског журнала
ФОТО: Н. Неговановић

– Честитам Вам и желим пуно, пуно среће, интересује ме како сте задовољни са ове две провере?

КРСТАЈИЋ: Искрено, задовољан сам. Показале су нам шта можемо, а шта не, шта морамо да поправимо да бисмо били прави у Русији. И прва утакмица коју смо изгубили, показала је и добре и лоше ствари, друга је била одлична, мислим да смо могли још боље. Радићемо да побољшамо игру и у фази напада и у одбрани. Видим напредак, али имамо и објективни проблем што се окупљања кратка и немамо пуно времена. Играчи су све прихватили максимално озбиљно, тако се понашају и на тренинзима и на утакмицама. Задовољан сам њиховим односом према дресу репрезентације Србије.

А шта је то било са Банетом?

КРСТАЈИЋ: Рекао сам већ неколико пута да међу нама нема ни проблема, ни сујете, у спорту је тако, сви тренери који долазе имају своју визију и нема љутње.

Хоће ли Бане путовати на СП?

КРСТАЈИЋ: Не видим разлог зашто не би ишао, ако буде здрав и буде играо у Зениту.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
pfc70 kao prvo obrati se svom glazuri kao drugo Selta je 7 trenutno prošle godine je igrala polufinale LE a Radoja je blistao protiv Mesija kad je bio najbolji na terenu i kad je ta raspala Selta odvalila Barsu4 1 kao treće da nisu prevara tvoji jer iz Vojvodine su Krasa,Lane i Kačar koji su bili najzaslužnij što smo otišli na SP 2010 i tamo prvi put posle 62 pobedili Švabe,a sad da nije bilo Duće ne bi ni u baraž ušli a tu su i Mijat i Sergej najtraženiji igrač Sveta trenutno.. bg. šrafcigeri
mix
Radoja ide u Atletiko, zar je to nebitno i nepokazuje nesto?! Jojic ima svoje dobre karakteristike, sjajan prekid, ali da li je to dovoljno sto igra u losem KElnu , Bundesligi is koje ispada. Istina je,zreo je i dobar i zahvalan igrac.Krstaja treba da ide sa igracima koji poseduju ozbiljno iskustvo igranja velikih meceva. Hocu reci, da ozbiljne promene treba da uslede u novim ciklusu za Ligu Nacija..., a na SP sada da odabere ratnike, energeticne igrace a ne primadone i setace.Ne bih otpisivao Maksu iz Napolija,mada je stvarno dosta lose odigrao.Bas kod njega se pokazalo sta znaci neigranje.Jednostavno, van ritma je i osecaja za saradnju . Steta, trebao je promeniti klub pre proleca, makar na pozajmicu gde bi igrao.I Zile je odigrao dosta slabo ali on jednostavno ne moze ponoviti takvu igru i zna sta mu je ciniti. Nas je jedan od najperspektivnijih igraca, bez ikakve sumnje.SMS mora da igra, ali sta, jer se pokazalo da Ljaja stvarno igra majstorski i igra tima bez njega je raspadnuta.
Dane
Daj više pozovi Jojića da vidiš kakav napredak bi dobili u igri sa njim.
Debeli
Ako budu na spisku SAMO igraci koji su standardni u klubovima , onda imamo cemu da se nadamo . Ali , da li ce biti tako ? Krstajicu , karakter koji si imao kao igrac, samo primeni i sada kao selektor i nema problema !
Nemanja
Tesko da mi mozemo naci 23 igraca koja su standardn u svojim timovima.Ali,treba biti iskren da skoro nismo imali tim koji barem u prvi 11 ima momke koji igraju standardno u svojim timovima.
БРЗИНА и КОНДИЦИЈА
Морају играти физички најспремнији и брзи играчи !! Везни играчи да претрче преко 11км, а у шпицу да су довољно БРЗИ да претрче бекове !!
007
svi su pitali za sve a Radoja koji godinama igra vrhunski u SELTI koja je igrala prošle godine polufinale LE i koji prelazi u ATLETIKO M...molim odgovor od Krstaje koji nije odgovorio ni na jedno pitanje sa fejsbuka ...zdravo,zdravo,zdravo
Nemanja
Osmi na tabeli u spanskoj ligi su raspali?Jako zaniljiva teza.A sto se tice Raadoje i njegovog nepozivanja mislim da je tu razlog dobar broj igraca na njegvoj poziciji koji su vec standardni u reprezentaciji. Tu su Matic kao prvi pik i Luka MIlivojevic koji je treutno ipak bolji igrac od Radoje ,momak igra u zivotnoj formi dao je devet golova u mnogo boljoj i jacoj ligi nego sto je spanska.To me sad posdeca na one price kad se sastavlja ekipa u kkosarci pa se uvek nadju neki da kritikuju nekie igrace a onda kao alternativu koga treba zvati pocnu da nabraju ljude koji igraju druge pozicije.Znaci ako pricamo o Radoji ,pricamo o njegovoj poziciji gde renutno ima boljih od njega.Moze neko da ospori to da je Kristal palas jedna o najlosijih ekipa,ali je to ipak najaca liga na svetu i Milivojevic je standardan i dao je devet golova dok Radoja mislim da nije ni jedan.
PFC70
Selta raspali klub,a bivsi igraci Vojvodine su obicne prevare,nit smrde,nit mirisu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.