Почетна / Фудбал / Репрезентација

Горан Ђоровић: Не идемо на Гибралтар на пикник!

Против кога год да се игра, момци морају да знају шта победа значи, то је закон професионализма – порука је учитеља Орлићa
ФОТО: И. Милутиновић

Орлићи ће у петак поново на мегдан мајушном Гибралтару кога су на премијерном сусрету Групе 7 у Јагодини победили без превише муке головима Пантића (2), Живковића и Јовића.

Селектор Горан Ђоровић одбацује да је сусрет са Гибралтаром туристичке природе и истиче да код сваког репрезентативца концентрација мора да буде на максималном нивоу.

Желимо да наставимо победоносни низ против Гибралтара. Без обзира на ривала, за нас је сваки меч од изузетног значаја. Поштујемо Гибралтар, као и све ривале у групи, од почетка такмичења. У данашњем фудбалу нема лаких ривала. Три бода имају исту вредност и против Русије, Аустрије и Гибралтара и у том правцу спремам тим. Надам се да ће сви играчи да буду спремни, јер су имали тешко коло протеклог викенда. Фаворити смо и то морамо да докажемо на терену – рекао је селектор Горан Ђоровић.

Како мотивисати играче у већ добијеном сусрету?

У фудбалу, поготово у квалификацијама, немате много избора. Против кога год да се игра, момци морају да знају шта победа значи. То је закон професионализма. Прошлост остаје иза нас, размишљамо о садашњости, будућност је далеко. У том правцу се спремамо.

Верујете да тако размишљају и ваши изабраници?

Имамо максимално поверење, зрели су момци, играју врхунски фудбал и знају да нема лаких ривала. Не идемо на пикник у Гибралтар, већ за квалификациони меч од изузетног значаја и тако га доживљавамо.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.