Почетна / Фудбал / Репрезентација

Крстајић: Немам несугласице са Ивановићем, причали смо отворено о свему и то је наша интерна ствар!

Селектор Србије Младен Крстајић рекао је данас да не постоји проблем са Браниславом Ивановићем, коме је одузео капитенску траку, и поручио да сви играчи крећу од нуле на почетку припрема за Светско првенство у Русији
ФОТО: И. Веселинов

Крстајић је одлучио да вишегодишњем капитену Ивановићу „скине” траку и главну улогу додели Александру Коларову, а у његовог заменика промовише Немању Матића.

Нема никаквих несугласица и проблема са Ивановићем који је део тима. Причали смо отворено о свему и то је наша интерна ствар. Дешавају се такве ситуације, то је нормално – рекао је Крстајић на конференцији за медије у Старој Пазови.

На питање да ли ће Ивановић бити у саставу за Светско првенство, Крстајић је одговорио.

Сви играчи почињу од нуле и ником није гарантовано да ће играти – загонетан је селектор.

Истакао је важност пријатељских дуела са Мароком и Нигеријом као припрема за Мундијал.

Свака утакмица је битна без обзира да ли је такмичарска или пријатељска. Добар резултат ће донети мир који долази, јер живимо у земљи која је гладна успеха – изјавио је Крстајић.

Додаје и да неће мењати систем игре у односу на азијску турнеју прошлог децембра када је побеђена Кина (2:0) и остварен реми са Јужном Корејом (1:1).

Крстајић истиче да проблеме са повредом осим Сергеја Милинковић-Савића имају и Лука Миливојевић и од раније ровити Вујадин Савић, а да ће се Милош Вељковић прикључити екипи у среду, док постоји шанса да се младом репрезентативцу Луки Јовићу обезбеди виза за други меч против Нигерије у Лондону.

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gojko
Krstajicu kako ti od nule dogura za selektora,u kojim klubovima si bio trener.
sasa980
Sramota je sta,se radi sa reprezentacijom.Bane to nije zasluzio.A to da li Krstajic za selektora je smesno.Covek nema veze sa zivotom.Bane sam napusti ovu lakrdiju od reprezentacije.
Peconi
Reprezentacija treba da bude iznad svih pa i kapitena,nije ovo reprezentacija FSS nego Srbije
Pigeon
Kako te, bre, nije sramota, ljigo jedna! Nigde nikada i nista ozbiljno nisi radio kao trener, prazan ti CV, svi znamo kako si tu dosao (isto je u ovoj drzavi na svim vaznim funkcijama, zato nam ovako i ide)...prviti potez ti je da menjas coveka sa 100 utakmica. Nisi mogao da sacekas da se oprosti posle SP pa postavljaj ove tvoje, ako ti ikoga postavljas! Zar mislids da smo idioti pa da ne znamo odakle duva vetar...moralne nakaze...
Bob Rok
Da je Bane pametan pa da zbog ovakvog nepoštovanja napusti reprezentaciju i da izbegne bruku koju ćemo svakako pod Krstajićem, Kokezom i Miloševićem, doživeti u Rusiji! Podrška Banetu a ne onom prepotentnom Kolarovu! Ne znam zašto svaka nova dešavanja u našoj reprezentaciji u meni izazovu bes?!?
Sale
Zato sto ti reprezentaciju posmatras samo kroz FSS,a ja ti savetujem da navijas za nekog drugog umesto Srbije ako vec znas unapred kako cemo proci u Rusiji
Sipa
Moguci scenario je da Baneta nece ni povesti u Rusiju. Ceka se Banetov komentar, pa da ga udalje iz reprezentacije ili da Ivanovic demonstrativno napusti pripreme. A, razlog je jednostavan, "rekord" Dejana Stankovica ne smije pasti ! Udbaski iskusno, nema sta !
Gojko
Sipo pogledaj ko sve radi u Fudbalskom Savezu pa onda komentarisi,skoro svi ljudi su iz Jugoslavenskoga kluba u savezu na najodgovornijim funkcijama.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.