Почетна / Фудбал / Репрезентација

Крстајић позвао Вујадина Савића, повратак Басте

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио је списак играча за пријатељске утакмице против Марока и Нигерије на којем је дебитант Вујадин Савић из Црвене звезде, као и повратник Душан Баста из Лација
ФОТО: И. Милутиновић

На списку се налазе 24 играча:

Голмани: Владимир Стојковић (Партизан), Предраг Рајковић (Макаби), Марко Дмитровић (Еибар).

Одбрана: Бранислав Ивановић (Зенит), Антонио Рукавина (Виљареал), Душан Баста (Лацио), Никола Максимовић (Спартак Москва), Вујадин Савић (Црвена звезда), Матија Настасић (Шалке), Душко Тошић (Бешикташ), Милош Вељковић (Вердер), Александар Коларов (Рома), Иван Обрадовић (Андерлехт).

Средина терена: Немања Матић (Манчестер Јунајтед), Лука Миливојевић (Кристал Палас), Сергеј Милинковић-Савић (Лацио), Адем Љајић (Торино), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт), Марко Грујић (Кардиф).

Напад: Александар Митровић (Фулам), Александар Пријовић (ПАОК), Душан Тадић (Саутемптон), Филип Костић (Хамбург), Андрија Живковић (Бенфика).

Србија ће 23. марта играти против Марока у Торину, а четири дана касније против Нигерије у Лондону.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija
Ako bi gledali trenutnu formu prvih 11 bi trebalo da budu Dmitrović Basta, Ivanović,Tošić,Kolarova,Milivojević,Matić, Sergej Milinković Savić, Živković, Tadić, Mitrović
kiZZo fkV 1914
Savic,Maksimovic-za koji ce nam toliki stoperi,a o ovom Grujicu ne treba trositi reci-ova trojica su cisti uljezi na ovom spisku !
Srbija do Tokija
Odličan spisak.U Krstajiću nisam video dobrog selektora za Mundijal,ali posle ovo spiska ima nade da može napraviti nešto sa ovom reprezentacijom koja,mora se priznati,po ovom spisku izgleda vrlo moćno.Jedini koji fale ovde su možda Pejčinović i Radoja,ostalo je odlično. Stojković-Kolarov,Nastasić,Maksimović,Basta-SMS,Matić,Milivojević-Tadić,Gaćinović-Mitrović(Prijović).Ova postava može mnogo,NAPRED SRBIJAAA!!!
Coa
Bravo! Nije mi jasno zasto se Pejcinovic konstantno ignorise...
Laza
Pejčinović i Milunović fale kao štoperi, i Radoja u sredini.
007
dobro je što je zvao Vujadina i Bastu al morao je Sulejmanija umesto Kostića ili Gaćinovića koji su van forme i Radoju ili Fejsu umesto Grujića koji nikad nije sastavio dve dobre utakmice za razliku od njih koji godinama igraju na visokom nivou u španskoj i porugalskoj ligi za razliku od druge engleske gde malo igra malo ne igra sve u svemu dobro je da nije zvao krstičića,radonjića koje gura berzan kao ni Z tošića koji je godinama van forme i koji ni sam ne zna kako je skupio 75 utakmica za reprezentaciju..probaj i tri put meri pre nego presečeš kad polovinom maja budeš birao za SP..seti se reči Golca na prvenstvo idu ne samo najbolji već i najspremniji za turnirsko takmičenje ako hoćemo svih 7 utakmica da odigramo
Serdjo Leone
Kao sto je neko vec pomenu ,kratko receno ..to je to,sad samo uigrati i reca je nasa sto se neki igraci poput Mitrovica vracaju u formu bas na vreme. Spoj mladosti i iskustva,recept za uspeh uvek bio.
Serdjo Leone
Grujic igra odlicno u Kardifu i pronasao je sebe kao i Mitrovic..,a Kostic je zasluzio da bude tu gde jeste ,nosio je reprezentacji kad mnogih nije bilo nigde.
Gruja
Vujadin Savić?!?! E, selektore, čim se progovorilo o njegovom odlasku na leto, odmah ga zoveš...da mu podigneš cenu? Pitanje: Ko će nam sastavljati tim za SP? Selektor ili razni menadžeri, predsednici, dr.-i...?
Bodo
A, da, gdje su Ostojic i Vulicevic? Njih je sigurno trebao pozvati!?!?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.