Почетна / Фудбал / Репрезентација

Иванчић: Нијансе су одлучивале, ово су наше реалне могућности

Селектор футсал репрезентације Србије Горан Иванчић оценио је да се његова екипа достојно супротставила Казахстану, али да није могла да оствари бољи резултат од пласмана у четвртфинале Европског првенства
ФОТО: ФСС

Футсалери Србије нису успели да се пласирају у полуфинале Европског првенства, пошто су у Љубљани изгубили од Казахстана са 3:1.

Србија је имала више од 30 шутева на гол, четири пута су њени футсалери погодили стативу, али нису успели да постигну више од једног гола.

Честитам селекцији Казахстана на проласку и мојим играчима на великом труду и борбености. Нијансе су одлучивале, овога пута нисмо имали среће као против Словеније. Било је много прилика на обе стране, достојно смо се супроставили врло јаком противнику. Ово су наше реалне могућности у овом тренутку, могли смо корак даље, али остаје нам да се окренемо будућности и радимо на потенцијалу који футсал дефинитивно има – рекао је Иванчић за сајт Фудбалског савеза.

Капитен Србије Марко Перић рекао је да је разочаран, пошто је његова екипа одиграла најбољу утакмицу на турниру.

Голман Игита је правио чуда. Било је тешко играти против овакве екипе која користи голмана у пољу. Стварали смо шансе, дали смо максимум, али нажалост нисмо успели – навео је он.

Репрезентативац Србије Слободан Рајчевић рекао је да је екипа остварила циљ пласманом у четвртфинале, али да није имала среће и да жали због пораза.

Нисмо имали среће да изједначимо, било је довољно времена, погађали смо стативе и голмана, штета што нисмо успели. Циљ је био четвртфинале и у томе смо успели, али остаје горак укус јер смо могли да направимо још један корак – додао је Рајчевић, стрелац јединог гола за Србију.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.