Почетна / Фудбал / Репрезентација

Крстајић: Драго ми је због младих играча

Вршилац дужности селектора репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је данас да је срећан и задовољан победом над Кином и да му је посебно драго због младих фудбалера.
ФОТО: ФСС

- Први утисак је да сам срећан и задовољан овом победом. Желео бих да честитам играчима који су после дугог и напорног пута пружили добру игру, много истрчали. Покушали смо да урадимо неке ствари и поред тога што је било мало времена, али заиста могу да будем поносан на играче који су поново показали да су заслужено изборили пласман на Светско првенство - рекао је Крстајић после утакмице у Гуангџоуу.

Србија је у пријатељској утакмици победила Кину са 2:0, головима Адема Љајића и Александра Митровића.

Дебитанти на тој утакмици били су Сергеј Милинковић-Савић и Милош Вељковић, а шансу је добио и Андрија Живковић.

- Драго ми је и због младих играча који су добили шансу. Добиће шансу и моћи ће да покажу квалитет и у наредној утакмици - истакао је Крстајић.

Он је навео да је утакмица показала да српски тим има "карактер и квалитет".

- Показало се да ова екипа има карактер и квалитет, добра су група за будућност нашег фудбала. Искусни и они мање искусни играчи могу заједно и када се споје онда то може деловати јако добро. Морам да кажем да услови нису били ни мало лаки, али момци су све превазишли, добро истрчали и испунили све захтеве како би победили ову утакмицу. И могу да будем поносан на оно што су показали - казао је Крстајић.

Репрезентација Србије ће следећу утакмицу играти у уторак против Јужне Кореје у Улсану.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
ko je pažljivo gledao video je kako sa pažnjom KRSTAJA upija BOBETOVE savete..to je tandem za RUSIJU 2018.
dule
Da bi prosli prvi Krug Na svetskom I doneli opet znacajna stedstva za fss to Mora mongo brze I agresivnije to nemozemo Sa Rukavinom rezerva U klubu,Ivanovic sada igra U Rusiji spor ,Gudelj igra U kini lako ispada iz igre sto je Murinjo rekao Kada odes U te lige propadas,Tadic spor van forme on treba da popravi formu do svetskog ako neke stvari neshvatimo realno posle bice kasno.
Emil
Vidi se veliki pomak u igri,Kinezi poslednjih 10 godina nisu primili dva gola na jednoj utakmici,a mi smo imali i igru i dali golove malo smo se i ispromasivali.Sanse koje su stvororili Kinezi su zbog neuigranosti i nekomletnosti odbrane.Kada Maksimović ,Matić,Fejsa i ostali budu tu daleko ima da budemo dogurali na SP.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.