Почетна / Фудбал / Репрезентација

Горан Ђоровић селектор младе репрезентације!

Горан Ђоровић нови је селектор младе репрезентације – до 21 године.
ФОТО: Н. Неговановић

Сарадник у стручном штабу селектора А репрезентације Славољуба Муслина, некадашњи фудбалер и директор Омладинске школе Црвене звезде  добио је поверење Одбора за хитна питања ФС Србије да поведе српске таленте стазама успеха којима су некада пролазили.

Прву утакмицу млада репрезентација Србије играће са Гибралтаром 1. септембра у Јагодини у првом колу квалификација за Европско првенство.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

mix
Djorovic je bio dobar igrac a ne znam nista o njegovoj trenerskoj karijeri. Gde je do sad radio,koga je trenirao, kakve rzultate je imao? Nema odgovora ni na koje od ovih pitanja! Dakle, stara prica, zaposljavaj u FSS zvezdine propale face, bez zavrsene srednje skole! Tuga i jad. Koga ce on i sta nauciti? Zamlade treba obrazovan covek, pedagog,pa plus i znalac fudbala.
Peki
Na terenu imamo dva Dejana, jedan je Dejan Stankovic a drugi jeeee Goran Djorovic! :)
MBT
To mora da je bio Milojko, zar ne? M
Vlada
Strasno sta rade u savezu....Ljudi se igraju....
Aleksandar
Od Lalatovića ne može gore
Mutombo
Vidim da ima puno razdražljive dečurlije kojima smeta što je trener bivši igrač, kapiten, pomoćni trener i direktor FK CZ. Kakve veze ima što su kod selektora Antića uglavnom igrali zvezdaši, a kod Pižona u mladoj i kratko seniorskoj reprezentaciji nije bio takav slučaj. Zato oladite malo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.