Почетна / Фудбал / Репрезентација

Оцените играче и селектора Србије у дуелу против Грузије (АНКЕТА)

Србија није блистала у Тбилисију, али ће се са гостовања Грузији памтити само победа, веома вредна на путу ка Светском првенству наредне године у Русији
ФОТО: Ројтерс

Губила је Србија после грубе грешке Александра Коларова, али је успела да преокрене у Тбилисију против Грузије и слави важан тријумф у квалификацијама за пласман на Светско првенство у Русији.

Журнал вам је омогућио да у анкети оцените игре првотимаца Србије и селектора Славољуба Муслина за тактику.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ненад
Катасрофално прво полувреме друго полувреме одлично Стојковић нас спасио у првом полувремену да непримимо три гола Душан Силни феноменалан Митровић забијо голчину рутинска завршница Гаћиновића ова екипа још једном показала побeднички менталитет Стојковић одличан целу утакмицу Рукавина одличан целу утакмицу Обрадовић може много боље Коларов катасрофалан на левом халфу то и није његова позиција на левом беку одличан то је његова примарна позиција Вуковић одличан на халфу Ивановић одличан у другом полувремену Максимовић одличан у дугом полувмемену Миливојевић добар у другом полувремену Матић добар у другом полувремену Костић добар може много боље Гудељ одигро одлично своје минуте Тадић феноменалан Митровић феноменалан борио се једна шанса голчина Гаћиновић одлично одигро своје минуте рутинска завршница код гола Муслин одлично поставио игру у другом полувремену одличне измене
Bane
Alo Labude pogledaj ruku protivničkog igrača na Kostiću pa onda izgravaj Raku Đurovića
Labud
Video je Labud kako je Kostic po drugi put odglumio penal (prvi protiv Irske). To sto je postojao kontakt ne znaci da je bio dovoljno jak za onakav pad. Treba biti posten pa reci sta se desilo. Kostic je samo cekao da ga ovaj dodirne, i cim ga je dotakao Kostic je pao. Ali samo napred, daj sta das. Dosta su i nas vacarili godinama.
Labud
Stojke odlican. Kolarov bas los. Bane standardno los. Maksimovic vise nego ok. Rukavina bombona, solidna partija. Obradovic ni vamo ni tamo. Milivojevic treba mu puno kontakata, za veznog mnogo lopti gubi, Matic bledo i neubedljivo, jos dribla u sensastercu. Tri u napadu najbolji deo ekipe. Kostic izsimulirao penal, ali Labud kao i svi u Srbiji oberucke prihvataju. Mitar malo kontakta s loptom, vrsio pritisak i zavario onu bombu za samopouzdanje. I Tadic maestralan bio. Gacinovic, Labud se klanja i cestita.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.