Почетна / Фудбал / Репрезентација

ДОБРЕ ВЕСТИ ЗА ОРЛОВЕ: Тријумф Аустрије, реми Ирске и Велса, Бејл не игра у Србији!

Комплетирано је пето коло у нашој Д групи квалификација за Светско првенство у Русији
ФОТО: Ројтерс

Аустрија је на свом терену са 2:0 савладала Молдавију. Први гол на мечу дао је Сабицер у 75. минуту после центаршута Арнаутовића. Коначних 2:0 поставио је Харник у 90. минуту.

 

У другом мечу није било голова, а снаге су одмерили Ирска и Велс. Гости су завршили дуел са играчем мање јер је Тејлор у 70. добио црвени картон. У следећем колу Велс гостује Србији, па Тејлор неће моћи да игра. Такође, Велшанима неће моћи да помогне ни Герет Бејл који је добио жути картон.

Семафор 5. кола Д групе квалификација за пласман на СП:

Грузија – Србија 1:3 (Катчарава 6 – Тадић 45. пенал, Митровић 64, Гаћиновић 86)

Аустрија – Молдавија 2:0 (Сабицер 75, Харник 90)

Ирска – Велс 0:0

Табела: Србија и Ирска по 11 бодова, Велс и Аустрија по 7, Грузија 2, Молдавија 1.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pero
Srbija ce bit prva u povoj grupi pobedicemo vels irsku moldaviju gruzija a remi protiv austrije ovako Vels je 0 bez bejla moze u beogradu da prodje sa 5 1 irsku dobijamo sa 2 1 moldaviju sa 4 0 a gruzju sa 3 1 i austrija 2 2
Zole
Ma kakav baraz,uzimamo prvo mesto.dobijamo vels kuci, u gostima protiv irske i austrije ako uzmemo 4 boda,mi smo prvi. Zavrsicemo ciklus bez poraza.
Фудбалер 1978.
Гледао сам Ирце и Велшане и кажем: У овог групи Србија мора да буде прва. Уз игрз као у другом полувремену и максимално ангажовање свих играча, на домаку смо оваквог успеха. Ипак, неки играчи морају да се уозбиље и да играју као у својим клубовима. Неки да се спусте на земљу из својих облака. Само максимално ангажовано.
PENZIONER
DOBRE VESTI ... STOJKOVIC . sve ostalo je prica radi price ...
Nuls
Zato sam I pisao da nam jos 9 boda donose baraz.
Mare
Pancetice, ne lupetaj dete! Nemoj da te proprzim.
Mare@@mare
Pa dovoljno je da Irska osvoji 12 bodova i nas da dobije i da oni idu dalje. Drugi ne ide na prvenstvo, vec igra baraz. A baraz je tezi od ove grupe...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.