Почетна / Фудбал / Репрезентација

АНКЕТА, ово је тим који сте изабрали за меч Србије против Грузије: Рајковић на голу, Митровић и Ђурђевић у шпицу!

У петак (18 часова) Србија ће у Тбилисију на мегдан Грузији, у оквиру петог кола квалификација за пласман на Светско првенство у Русији 2018. године
ФОТО: Н. Неговановић

Анкета Журнала у којој сте могли да бирате тим Србије за дуел квалификација за пласман на Светско првенство против Грузије у Тбилисију наишла је на велики одзив.

Можда и највећа конкуренција била је за место голмана. Овога пута предност је добио Предраг Рајковић, који је добио 821 ваш глас, док је Владимир Стојковић „стао” на 700. Само вас 45 определило се за Александра Јовановића.

Што се тиче одбране, нисте имали много дилема. Четворка којој сте указали поверење је: Бранислав Ивановић (1.190 гласова), Александар Коларов (1.126), Никола Максимовић (1.031) и Антонио Рукавина (745).

Тим читалаца Журнала за меч против Грузије (4-4-2):

Рајковић, Коларов, Ивановић, Максимовић, Рукавина, Матић, Миливојевић, Тадић, Костић, Митровић, Ђурђевић.

Далеко иза поменуте четворке остали су: Урош Спајић (398), Иван Обрадовић (314), Стефан Митровић (294) и Јагош Вуковић (268).

Није било дилема ни што се тиче средњег реда. Четворица која су добила велику предност у односу на „остале” су: Немања Матић (1.269), Душан Тадић (1.251), Филип Костић (1.045) и Лука Миливојевић (963).

На клупи или ван протокола по вашем мишљењу требало би да буду: Мијат Гаћиновић (251), Лазар Марковић (237), Зоран Тошић (218), Немања Гудељ (160) и Немања Радоја (117).

Према вашим гласовима, против Грузије би најбоља била формација са два нападача. А та двојица би по вама били Александар Митровић (983) и дебитант Урош Ђурђевић (963). Клупа би била резервисана за Николу Стојиљковића (146).

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

boban
Kako Muslin moze da zna u kakvoj je formi Rukavina kad on skoro da ne igra a ima jos takvih igraca.Mozda gleda neke stare snimke.
Zeljko
Mitrovic neigra u klubu, kako da igra za reprezentaciju?
Labud
Cuj Rajkovic!? Ukanalio nas protiv Iraca. Ako je neko cista obraza izasao iz onih promasenih ciklusa to je Stojkovic. Branio penale, zicere koje je dozvoljavala nasa suplja odbrana i tako dalje i tako dalje.
Labud
Brani odlicno. Gledao Labud ponesto na yt klipovima. Ali, Stojke je branio odlicno i nepravedno je skinut protiv Iraca da bi se Muslin i Kokeza uvukli navijacima. Rajkovic je buducnost nase reprezentacije na golu. Ali mora da ceka prirodan tok i red.
Serbian
Verovatno si od onih koji mrze Stojketa zbog famoznog prelaska u Partizan. Medjutim, Labud je u pravu. Previse puta nas je spasao u ovim kvalifikacijama, Rajkovic je nas golman za naredne 10 godine, Stojkovic sledece godine u penziju.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.