Почетна / Фудбал / Репрезентација

Стиже нови талас, Иван Ђукановић и сарадници пронашли будуће асове

После две недеље рада, близу 20 тренинга и неколико утакмица, завршена је зимска школа фудбала ФСС кроз коју је продефиловало више од 100 играча и међу којима је стручна служба ФСС тражила будуће асове српског фудбала.
ФОТО: ФСС

Да, од ове прве селекције под капом Фудбалског савеза Србије зависи да ли ће српски фудбал после пет, шест или седам година имати новог Видића, Станковића, Матића, Тадића или Костића.

Инструкторска служба ФСС на челу са Иваном Ђукановићем и спортским директором ФСС Гораном Буњевчевићем, скенирала је млађе пионире (генерација 2002/03) и петлиће (генерација 2004/05), одрадила огроман посао и без обзира на отежавајуће околности, веома лоше временске услове, мраз и снег, спровела зацртани програм.

- Захвалио бих се, пре свега, свим сарадницима који су заједно са дечацима, дали свој максимум, створили једну хемију која је резултирала сјајном атмосфером и веома успешним радом. Поред Горана Буњевчевића који је, за разлику од његових претходника, све време био активан у процесу рада, присутан на терену и у сали,посебно бих се захвалио Радмилу Иванчевићу, главном инструктору западног региона, човеку огромног искуства, лепе играчке и тренерске каријере, као и Горану Љубинковићу, носиоцу програма за генерацију 2003. и 2005, кога смо вратили из иностранства, свесни његове велике посвећености и знања у раду са најмлађим категоријама. Задовољство је радити са таквим људима и стручњацима – истакао је Иван Ђукановић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.