Почетна / Фудбал / Репрезентација

Муслин: Кад видим какву подршку има Звезда, надам се да ћемо тако и ми

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је данас да ако екипа буде на свом највишем нивоу неће измаћи победа против Републике Ирске на старту квалификација за Светско првенство у Русији
ФОТО: Н. Неговановић

Радимо оно што смо започели у претходне три утакмице. Добро смо изанализирали Ирце, знамо их, на нама је да добро спремимо меч. Без публике не можемо ништа, кад видимо каку подршку има Црвена звезда, али и ривали из наше група, верујем да ћемо тако и ми. Неопходна нам је подршка са трибина – рекао је Муслин новинарима у Кући фудбала у Старој Пазови.

Он је додао да је мали проблем то што доста играча нема велику минутажу у клубовима, али да не жели алиби да тражи.

Имамо добре играче. Павловић и Стоиљковић дају голове, Митровић се полако враћа и то су добре вести. На нама је да направимо добар амбијент пред старт квалификација.

Муслин истиче да је веома важно да се савлада Ирска у Београду како би се направио одличан амбијент на почетку новог квалификационог циклуса.

Све су важне утакмице, а ова је најбитнија у овом моменту. Имамо тешку групу, видело се то на Европском првенству у Француској. Играчи су показали да имају велику жељу да играју за државни грб, да се боре и буду на свом нивоу. Ако одиграју као у пријатељским мечевима можемо да се надамо успеху.

На окупљању са тимом ће бити и суспендовани Немања Матић и Александар Коларов.

Матић је дошао, док ће Коларов бити са нама од четвртка. Гвардиола га није пустио раније – закључио је Муслин.

Утакмица између Србије и Републике Ирске игра се 5. септембра на стадиону Рајко Митић.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JUG
OK!Ostali nisu pozvani(navijači)!
slaninar
vi blizanci niste normalni... jel mogu jedne vesti bez vaseg prepucavanja?
JUG
Pozivaš zvezdine navijače ostali nisu podobni?OK!Čiji si ti trener?Srbije ili zvezde?U ostakomFSS=SNS+ZVEZDA!"Selektor,zvezda+sns!Patako neka bude i na stadionu OSTALI NISU POZVANI I PODOBNI!
Yugo
Izjava selektora SM je zaista ne korektna I neznam sta je isti hteo da kaze. Ali JA mogu da mu kazem, da podrska reprezentacii daju I ostali Srbi. Dajmo ljudi bar jednom budimo slozni I pokazimo da volimo I da zelimo dobro Srbii. Pozdrav.
Ajmo na utakmicu tebra.
Hmmmmm, hvala tebra na pozivu. Ali ne mogu, imam posla. Evo sad baš gledam u zid. To mi je pametno utrošeno vreme, za razliku od tebe koji ćeš baciti dva sata na utakmicu koju ćemo sigurno izgubiti, ili nećemo pobediti. A sigurno se nećemo plasirati na Svetsko prvenstvo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.