Почетна / Фудбал / Репрезентација

Андерсон: Идемо на победу без обзира на квалитет Србије, штета због наших навијача

Добро смо тренирали, спремни смо и имамо највиша очекивања у дуелу са Србијом
ФОТО: А. Пековић

Шведска је у Београд стигла са намером да се изабраницима Драгана Стојковића реваншира за минималан пораз (0:1) у првој утакмици у Стокхолму. Као и пред меч у јуну Јан Андерсон, селектор Швеђана, има проблема  са избором стартера због повреда.

- Не бих да помињем играче који нису допутовали у Београд. Добро смо тренирали, спремни смо и имамо највиша очекивања у дуелу са Србијом – каже Андерсон.

Шведска уколико жели нешто више у Лиги нација мора вечерас да тријумфује. 

- Идемо на победу без обзира на квалитет Србије.

Улаз на трибине биће дозвољен само деци до 14 година.

- Штета због наших навијача. Дошли су на тренинг, били би и на утакмици да је дозвољено.

Репрезентативац Викинга је и Данијел Сундгрен, стрелац за Макаби Хаифу против Црвене звезде пре нешто мање од месец дана у реванш утакмици плеј-офа за Лигу шампиона.

- Постигао је заиста сјајан гол у том мечу. Видећемо да ли ће играти и имати прилику поново да се истакне.

Српски играчи су на цени у Шведској, такође и стручњаци, Милош Милојевић, тренер Црвене звезде,  стигао је у Љутице Богдана после кратког боравка у Малмеу.

- Имате квалитетне играче у нашој лиги. Јака вам је и  репрезентација, о чему сведочи победа над Португалијом и пласман на Мондијал у Катару. Што се тиче тренера Милојевића, знам га, добар је стручњак и особа. Желим му све најбоље са Звездом – истакао је Андерсон.

Виктор Линделоф, капитен Шведске и штопер Манчестер јунајтеда није био превише речит: 

- Срећан сам да сам се вратио у државни тим после повреде. Спремни смо за добар меч. Никад се не зна кад је исход у питању.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DEDA
I MI GOSPON I MI SRBI IDEMO NA POBEDUUU!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.