Почетна / Фудбал / Репрезентација

Нови тендер за утакмице Орлова од 2023.

Јуче потписан уговор ФСС и Телекома не односи се на преносе утакмица репрезентације Србије. Мечеви Орлова могу да се гледају само на каналима Јунајтед медије, ТВ Новој С
ФОТО: И. Веселинов

- Јунајтед медија је власник ТВ права за утакмице државних тимова до краја циклуса квалификација за СП. Потом ће бити расписан нови тендер, па ћемо видети ко ће на крају понудити највише. Имамо примере у земљама из окружења да се утакмице репрезентације третирају као догађаји од  националног значаја, па морају бити на телевизијама чија је покривеност 100 или бар 70 одсто. То већ излази из наших оквира – рекао је Небојша Жугић, директор ТВ Арена спорт.

Владимир Лучић, генерални директор Телекома, је става да сусрети репрезентације Србије требало да буду на телевизијама са националном фреквенцијом:

- То је више питање за регулатора, јер су утакмице репрезентације од националног значаја.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Desni half
Utakmice svih nacionalnih selekcija u svim sportovima i Olimpijadu treba da prenosi televizija kojoj plaćamo pretplatu. tu nema nikakvih opravdanja ili bilo kakve priče. Ja, skoro, pedeset godina plaćam pretplatu, moji roditelji plaćali od kada je uvedena, šezdeserih prošlog veka, Uvek je mečeve reprezentacije prenosilo TV Beograd a posle RTS. Mene, kao pretplatnika, koji plaća i kablovsku i RTS pretplatu, ne interesuje na koji način će prenosi biti obezbeđeni. Neću da se zamaram takvim stvarima. Za ono što plaćam hoću da gledam prenose utakmica nacionalnih timova. Nemam ništa protiv da prenose svi kablovski operateri, ostale televizije...ali ona televizija kojoj plaćam pretplatu mora da prenosi.
Iskreno
Koga interesuje fudbal i fudbaleri!?Gubljenje para i vremena
Resenje
Imam rešenje... dajte Novoj S nacionalnu frekvenciju i problem rešen. Ne može, a ? Ne da neko ? Po čemu su to bolje televizije Happy, Prva, B92, Pink ?
Če
Eto rešenja
007
A ovo sa arene su od nacionalno značaja. Pa pola zemlje ni njih ne može da gleda ko ima sbb. Prepucavanje. Pa savez će uzeti ko više plati a united medija čitaj cnn ima 500 milijardi dolara il evra i mogu da kupe ceo Balkan ako hoće

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.