Почетна / Фудбал / Репрезентација

Орлови бледи у Јапану, директор репрезентације Дика Стојановић задовољан!?

Стеван Стојановић, директор А репрезентације Србије, сматра да је било и корисних ствари на јапанској турнеји Орлова
ФОТО: ФСС

- Можда нисмо били успешни у резултатском смислу, али сам задовољан  оним што сам видео на тренинзима и на мечевима против Јамајке и Јапана. Имали смо прилику да проверимо могућности дебитаната. У септембру нас очекују изузетно битни изазови против Луксембурга и Републике Ирске у квалификацијама за СП и сигуран сам да селектор Стојковић и његови сарадници сада имају јаснију слику на кога од ових момака могу да рачунају и за наредно окупљање. Посебно ми је драго што су старији играчи дали пример млађима како се понаша и опходи према обавезама у репрезентацији.

Међу члановима државног тима Србије били су и играчи из наше Супер лиге Милан Макарић, Жељко Гаврић, Немања Јовић и Марко Петковић.

- Захвалан сам свима који су се одазвали позиву и бранили боје наше репрезентације на изузетно напорној турнеји у Јапану. Били су све време изложени специфичним условима у хотелу „Ана Краун Плаза”, буквално изоловани од света и све су то јуначки издржали. Није било ни најмањег инцидента. Напротив, нису скидали осмехе са лица. Било је дружења, пошалица, а на тренинзима и утакмицама дали су свој максимум у овом тренутку. Не треба заборавити да су десетак дана пре окупљања завршили своја првенства и да су уместо турнеје могли да уживају негде на мору са својим породицама.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jedan je
Radomir Antić
Srbin
BRUKA. Čime si zadovoljan? A od selektora ni reč... Toliko o profesionalizmu i odnosu prema javnosti i navijačima reprezentacije. SRAMOTA...
Srbija
Gde je komentar selektora piksija? Što ne kaže nešto?
Karlo
Piksi bice veliki trener i mnogo lepse igramo sa njega
Karlo Veliki
Igre reprezentacije Srbije u Japanu su neuspeh, a Stojanović je verovatno gledao neke druge utakmice, kada za ovakvo bledo izdanje naše reprezentacije može da kaže da je zadovoljan. Stojanović pokušava na vulgaran način da nas načini debilima. U konačnoj verziji ove reprezentacije nisu špozvani neki dobri igrači iz SLS, kao Tufegdžić, Čović, Topić, Tekijaški ili golman Čukaričkog Petrović! Šta je sa Bogosavcem?! Zašto nije bilo Tedića i Kamenovića?! Zvali ste neke dilettante.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.