Почетна / Фудбал / Репрезентација

Роналдо: Читавој нацији нанета штета

Роналдо се огласио на Инстаграму, јер му није признат гол у 93. минуту, а општи је утисак да је лопта после његовог шута прешла гол линију
ФОТО: EPA-EFE/Andrej Cukic

- Највећи је понос и привилегија то што сам капитен Португала. Увек сам давао и дајем све што могу за своју земљу и то се никад неће променити - изјавио је Кристијано Роналдо после ремија против Србије у Београду (2:2), када је у последњим секундима меча бацио капитенску траки.

Роналдо се огласио на Инстаграму, јер му није признат гол у 93. минуту, а општи је утисак да је лопта после његовог шута прешла гол линију, пре него што је Стефан Митровић интервенисао.

"Ипак, постоје и тешки тренуци са којима се суочавамо, посебно када осећамо да је читавој нацији нанета штета. Подигнимо главе и суочимо се са следећим изазовом одмах. Напред Португал", написао је Роналдо који је због протеста добио жути картон, а демонстративно је бацио капитенску траку и рукама "свирао крај".

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Деки
Роналдо је у последњој милисекунди решио победника и то показује колико је велики, али не само то , имајући у виду резултат у Даблину, он је практично јучерашњим голом отписао Србију са мундијала јер распоред утакмица иде само у прилог Португалу а Србији никако, плус што би имали 3 бода више и плус што играмо код њих у гостима. Судије су нам поклониле борбу за мундијал ...
JA
Mi se realno borimo za drugo mesto, i to je cilj. A ako slucjano dodjemo do bodova u Lisabonu i to nas odvede na prvo mesto pa super. Ali mi moramo da se koncentriesmo na sve DRUGE utakmice u grupi maksimalno i da se u svakoj uzme 3 boda, pre svega protiv Lux i Azera. Irci ce sami sebe otpisati, ako vec nisu.
Kako nama pase
Cudni smo mi ljudi. Pre oko mesec dana, drvlje I kamenje na sudiju. Zvezdu nije dao da izvede korner. Hiljade komentar a... Sad kad nama ide u korist, jer realno je bio gol, retko ko kritikuje sudiju
opet ja
ti, jel bi smeo da se zakunes u zdravlje i sve sto ti je milo da je lopta cijelom velicinom presla liniju? bez gol tehnike iz ovakvih uglova to nije moguce utvrditi... loota nije kocka pa da mora da dodiruje liniju kad ne predje,...
JA
Pa to navijaci zvezde, navikli da im se poklanja na ovom stadionu. Mi normalni Srbi znamo i priznajemo da je bio gol.
Krasnodar
Na ovom stadionu to nije gol! Gde vam je VAR?
Markoni
Tesko da je to opsti utisak, nego lopta jeste presla svojim obimom gol liniju, to smo svi videli.
Da cela
Cela kao ceo objekat. A to što si čuo od pojedinih komentatora, takođe nije nepravilno. Samo bi trebalo reći celim svojim prečnikom. A da kaže se cela lopta, da ni jednim svojim delom ne "čepa" liniju po celoj visini gola.
"cela"
Ne "cela", aman, nego svojim precnikom. Preskakali ste casove matematike...
Прикажи још одговора
Deki
Pa brate Ronaldo došao si na beogradsku Marakanu, gde e već godinama čitavoj naciji nanosi šteta. Što ne priznavanjem ovakvih golova, što priznavanjem posle gola auta ili dok lopta ne pređe gol liniju. Gde se penali sviraju na 18 metara i sve i uvek u korist domaćina! A tako je domaćima dozvoljeno i da maj geri udarcem onesposobe prtivničkog golmana i igrača, gde se protivničkim golmanima lome vilice i sve to prolazi nekažnjeno. Ovo pravilo važi na Marakani isključivo za domaćina. Osim kad klub koji je domaćin na tom stadionu ide u goste. Onda to pravilo važi za gostujuće igrače.
znam znam
To je ono kad mesar Everton polomi noge polovini lige a vi nazivate požrtvovanošču. Ili kad lola Smiljanić polomi Evandra a vi svi horski tako igra fudbaler a ne balerina. Pokvarenštine.
Dejo
dobro dosli u neosvojivu tvrdjavu
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.