Почетна / Фудбал / Репрезентација

Влаховић: Не могу да будем газда поред Митровића и Јовића!

Сјајни нападач Фиорентине Душан Влаховић исказује поштовање према старијим колегама из репрезентације
ФОТО: ЕПА/Марио Тадео

У понедељак долазите на окупљање репрезентације пред почетак квалификација за СП 2022. Биће вам то и први сусрет са Драганом Стојковићем...

- Хвала селектору што ме је позвао. Велика ми је част да будем део државног тима. На располагању сам за сваку замисао, план, задатак.

Очекујете ли да будете први шпиц против Ирске, с обзиром на то да су Александар Митровић и Лука Јовић резерве у Фуламу и Ајнтрахту?

- Митар је најбољи стрелац у историји репрезентације Србије, стандардно игра на високом нивоу у државној селекцији. Лука Јовић је играч Реал Мадрида, тако да не бих да себе истичем у први план. Моје је да вредно радим и будем у служби репрезентације.

Је ли боље да као против Русије у Лиги нација играте са два или три шпица?

- Као најмлађи, са три-четири окупљања иза себе не могу да причам о томе. Биће како селектор одлучи. Сваку одлуку ћу да прихватим и сваки задатак покушати да испуним.

Колики је хендикеп што ћете се у ходу упознавати са селектором?

- Већина нас играча се добро познаје, група репрезентативаца је иста, тако да нам неће бити проблем.

Да ли би почетак могао да одреди ваш пут ка Катару 2022?

- Од доброг старта доста тога зависи, поготово што играмо против Ирске и Португалије, конкурената за прво место. Учинићемо све да победимо и најавимо успех на крају циклуса.

Радује ли вас посебно дуел са европским шампионом?

- Наравно, нисам био у тиму септембра 2019. кад смо играли у Београду. Биће нам веома тешко, истовремено и занимљиво против Португалаца, имамо шансе за победу.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

011
Partizanovo dete
Jeti
Ne. Hoćemo napad Jović-Mitrović-Vlahović.
ljubo
dusane lepo je to sto postujes svoje kolege i dajes politicki korektne izjave ,ali ja od tebe ocekujem da svojom igrom i zalaganjem pokazes da si zreo za prvog spica pa da mitrovic tebi bude zamena.
Mrmot
Kakav crni Jovic, pa taj gde je god igrao bio rezerva.Citav zivot na klupi.
Pepe
Mitrovic mora na odmor dosta su drugi igrali i Trcili za njiega ..
Rekorder- Respekt
Pojma nemas o fudbalu,osim sto si navijac i to nerealan.Pa pitaj igrace koga bi vise voleli na terenu.Mitar je dar mar u sesnetercu, svi ostali su pero kategorija.Mali Vlahovic ima stofada bude dobar, sto ne mislim za Jovica.Jednostavno nema motivaciju i karakter da bude veliki.Nadam se da nisam u pravu i da ce me razuveriti.Meni je vise stalo da Srbija ima dobar tim, nego da gledam kao klupski navijac.E vidis to je razlika izmedju nas i boje cerge.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.